To je to što me zanima!

Matija Cvek pokazao kulinarsko umijeće, pa mu se javila i Mia Dimšić: Ma, ženit ćemo te svi!

Matija je prošle godine osvojio dva Porina za najbolji pop album i najbolje muško izvođenje pjesme za svoj hit 'Ptice'. U travnju ove godine godine nagrađen je i Porinom u kategoriji pjesma godine
Vidi originalni članak

Pjevač Matija Cvek (30) iz dana u dan dokazuje koliko je talentiran za glazbu, a svojom novom objavom na Instagramu pokazao je i kako se odlično snalazi u kuhinji.

OSVOJILI SU PJESMU GODINE Matija Cvek nakon dodjele: Bio bi bezobrazan i licemjeran da kažem da nismo očekivali Porin

- Brljica - napisao je Cvek kratko u opisu fotografija. Pozirao je u pregači dok je u ruci držao dasku s četiri burgera koje je, čini se, sam napravio.

Ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja. Komplimente su mu uputili i kolege, među kojima i Mia Dimšić (30).

- Ženit ćemo te svi - poručila je Mia Cveku na što je on u šali uzvratio: 'Ma ne treba, fala' i dodao emotikon srca.

Inače, Matija je prošle godine osvojio dva Porina za najbolji pop album i najbolje muško izvođenje pjesme za svoj hit 'Ptice'. Osim toga, njegov duet 'Trebaš li me' s Eni Jurišić (32) proglasili su u nekoliko navrata hitom godine. U travnju ove godine nagrađen je i Porinom u kategoriji pjesma godine. 

- Bio bi licemjeran da kažem da se nisam nadao. Ali, uvijek te iznenadi. Hrpu truda je trebalo, radimo 10 godina i više da bi se nešto dogodilo i sad se u zadnje dvije godine nešto događa konstantno. Valjda je, ja se nadam, zasluženo - ispričao nam je Cvek nakon dodjele Porina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dada. 02.06.2023.

    Simpatičan,ima ono nešto a prije svega nadareni umjetnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare