To je to što me zanima!

Matija Dedić objavljuje novi album s Arsenovim pjesmama

‘Matija svira Arsena’, zvat će se album Matije Dedića, koji bi trebao biti objavljen u listopadu, kao i koncert u petak, 18. ovog mjeseca u dvorištu Zbirke Richter
Vidi originalni članak

‘Matija svira Arsena’, zvat će se album Matije Dedića, koji bi trebao biti objavljen u listopadu. Isti naziv imat će i koncert koji će jedan od najboljih hrvatskih jazz pijanista održati u petak, 18. ovog mjeseca u 19 sati, u dvorištu Zbirke Richter, na zagrebačkom Vrhovcu.

Matija će svirati, kako se može i očekivati, najveće hitove pokojnog oca i neke od skladbi koje je on napisao za filmove. Ulaz na taj koncert je slobodan, a Matija će večer prije, s Charlijem Jurkovićem, svirati u dubrovačkom Kneževu dvoru. Kako nam je rekao, posebno se, nakon ova dva koncerta, veseli prvom gostovanju u Buenos Airesu u listopadu, pa onda i koncertu u Pragu, u studenom.

Podsjetimo, Matija je nakon Arsenove smrti otkazao sve nastupe, a onda je svirao na otvorenju filmskog festivala u Leskovcu, pa nedavno održao recital u Korčuli.  Matija je nakon petnaest godina objavio solistički CD, 'Ligherian Rhapsody'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinez 17.09.2015.

    Važno je da se oslobodio velikih količina alkohola, a tako mali čoek.

  • digelante 17.09.2015.

    Ma kakav Matija, i kakvo je to glupo ime za muškarca Matija? Arsen je ne ponovljiv bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare