To je to što me zanima!

Matija Dedić žali što Arsen neće čuti njegov novi album

Matija Dedić je na međunarodnom sajmu knjiga promovirao novi album 'Matija svira Arsena'. Na drugom albumu kojeg čini glazbeni opus njegova oca, 12 je pjesama
Vidi originalni članak

Matija Dedić je na međunarodnom sajmu knjiga Interliber promovirao novi album 'Matija svira Arsena'. Na drugom albumu kojeg čini glazbeni opus njegova oca,  12 je pjesama, među njima: 'Sve što znaš o meni', 'Dida moj', 'Kuća pored mora', 'Moderato cantabile' i mnoge druge. Na albumu se pojavljuju i Massimo u pjesmi 'Razgovor s konobarom', te gitarist Miroslav Tadić u skladbi 'Ne plači'. 

Žao mi je što otac neće čuti ovaj album jer mislim da bi on sada bio zbilja zadovoljan i to iz puno razloga. Uspio sam objediniti to da bi sada i šire mase koje to čuju trebale prepoznati pjesme moga oca, a u zamišljenom konceptu uspio sam ostvariti i neke svoje i pijanističke, konceptualne i harmonijske želje - rekao je Matija. 

Isti naziv, ‘Matija svira Arsena’ imao je i njegov koncert, održan sredinom rujna  u dvorištu Zbirke Richter, na zagrebačkom Vrhovcu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ParlevuFranse 13.11.2015.

    Otac ga je gurao cijeli zivot, da nije bio sin Arsena nitko ga ne bi zamijetio.

  • Ovca009 13.11.2015.

    E, jedan je bio Arsen. A sto se tice pijanističkih želja, ja moje ostvarujem skoro svaki dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare