To je to što me zanima!

Matija, Pattiera i klapa Maslina snimili novu pjesmu za Arsena

Novi singl klape Maslina, Ive Pattiere i Matije Dedića, 'Šibenski memento', pjesma je posvećena Arsenu Dediću. Stihove potpisuje Frane Bilić, glazbu Matija Dedić, aranžman Toni Eterović
Vidi originalni članak

Klapa Maslina, Ivo Pattiera i Matija Dedić objavili su novi singl 'Šibenski memento', pjesmu posvećenu Arsenu Dediću. Stihove potpisuje Frane Bilić, glazbu Matija Dedić, aranžman Toni Eterović, a pjesmu možete preslušati ispod teksta.
Matija Dedić sretan je što je s dragim ljudima napravio još jednu lijepu posvetu svome ocu, koja ih, kaže, veže velikim sentimentom te je najavio na ljeto hommage Arsenu u njegovu rodnom gradu.
-Šibenskim mementom bi moj otac sigurno bio počašćen, ali isto tako, sigurno ne bi propustio ni priliku da nas bocne, ili Franu za tekst ili mene za glazbu i da nam kaže jednu šibensku, onako malo zločestu. Ali to je Šibenik u njemu. Ja ga znam takvog, svi smo navikli na takav način ophodnje koji je možda drugim ljudima stran. To je jednostavno Šibenik u njemu,’  kaže Matija. 


Članovi klape Maslina, koja se 70-ih zvala Šibenik, Arsena su upoznali dok su bili klinci, kad im je glazbenik prijateljski pristupio i pitao može li im kako pomoći. 
-Već '72. godine Arsen je za nas napisao prvu pjesmu, koja se zvala 'Cvita moja' i od tada je naša suradnja trajala sve do zadnjega dana. Ponosni smo na pjesmu 'Šibenski memento' i najvažnije nam je da su zadovoljni Matija i Gabi. Siguran sam da nas i Arsen vidi te se nadam da je i on zadovoljan, kazao je Branko Bubica iz klape Maslina i najavio snimanje spota za pjesmu 'Šibenski memento' u svibnju.
Snimanje će povjeriti Željku Petrešu, scenarij je već spreman, snimat će se većinom u Šibeniku, a jedna od lokacija će biti i stara Arsenova rodna kuća.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Little Tut 14.04.2016.

    Dokle će ovi skupljat lovu na račun pokojnog Arsena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare