To je to što me zanima!

Matija Vuica pokazala kako je izgledala kao srednjoškolka...

Matija Vujica povodom 61. rođendana objavila je na Instagramu fotografije iz različitih perioda života, a neke od njih snimio je i pokojni Ivo Pukanić
Vidi originalni članak

Mona dizajnerica i pjevačica Matija Vuica proslavila je 61. rođendan.

Povodom toga na Instagramu je objavila fotografije iz različitih perioda života. Većinu ih je snimio Igor CC Kelčec, koji je i radio omote albuma Gracie, a neke je snimio i pokojni Ivo Pukanić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obožavateljima je za oko zapela naročito fotografija na kojoj kao srednjoškolka pozira s prijateljicom. 

- Ima ih na tisuće al za ovaj datum, ove godine neka budu ovi autori koji su mi puno značili u vremenu kad nije bilo društvenih mreža - napisala je Vuica u opis fotografije.

Rođendan su joj čestitale i brojne poznate Hrvatice, među njima pjevačica Indira Levak (45), bivša pjevačica i miss Dalmacije Viktorija Rađa (42) i zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun (49). 

- Draga moja, sretan ti rođendan. Proslavili smo neke zajedno, jedan ću posebno pamtiti na Zrću - napisala joj je Mehun.

Matija je jednom prilikom rekla kako bi u zrelijoj dobi žene trebale njegovati jednostavne i klasične linije koje mogu izgledati efektno ako ih usklade sofisticirano.

DIZAJNERICA NIŽE USPJEHE Matija Vuica ponovno rastura: Glumica Masika u njenoj haljini

- Žena treba njegovati svoj stil, ali pritom mora izbjeći najveću modnu pogrešku - nipošto se ne bi smjela truditi da pod svaku cijenu izgleda 15 godina mlađe - savjetovala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • škver 20.07.2019.

    Dobar.

  • 24 SATA NON-STOP 20.07.2019.

    zgodna bila kao srednjoskolka.. sjecam se 90-ih kad je cro dance razvaljivao, slucajno bio na njenom koncertu, dobra vibra!

  • CoolRi 20.07.2019.

    Uvijek u svom điru i dosljedna 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare