To je to što me zanima!

Hollywood je više ne zanima: 'Matilda' je okrenula leđa glumi

Sa samo šest godina, Mara Wilson (24), utjelovila je djevojčicu Matildu koja ima posebne moći. No nakon nekoliko filmskih uloga odlučila je zauvijek reći 'zbogom' glumi
Vidi originalni članak

Na nedavnoj dodjeli nagrada Olivier Awards, koje se dodjeljuju za izvrsna kazališna postignuća, četiri dječje zvijezde dobile su nagradu za ulogu u mjuziklu o djevojčici Matildi. Tom prigodom mnogi su se prisjetili djevojčice koja je prije 16 godina u filmu 'Matilda' utjelovila djevojčicu s telekinetičkim, odnosno, super moćima. 

Nekadašnja dječja zvijezda i danas nevjerojatno nalikuje na djevojčicu koju je utjelovila. No 24-godišnju Maru Wilson Hollywood i slava nisu impresionirali. Nakon uloga u filmovima kao što su 'Čudo u 34. ulici' i 'Tatica u suknjici', u kojem je glumila sa samo četiri godine, odlučila je okrenuti leđa glumačkoj karijeri.

Nakon studija umjetnosti na Sveučilištu u New Yorku, počela je raditi kao dramaturginja. U intervjuu iz 2009. godine priznala je da ne želi govoriti o svojoj glumačkoj prošlosti i nazvala je 'neugodnim sjećanjem iz djetinjstva'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • panika135 18.04.2012.

    nije odustala neg nikom nije zanimljiva za filmski projekt, curka je u redu ali nemojmo pricati nebuloze

  • mihaela1000 18.04.2012.

    Ona je meni bila tak slatka i volim njene filmove. I drago mi je da nije jedna od tipičnih dječjih zvijezda :)

  • feba 18.04.2012.

    Vrlo mudra odluka u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare