To je to što me zanima!

Nastavak Matrixa je podbacio, a novi Spiderman je rasturio

Sudeći po kritikama, odazivu publike i slaboj prodaji karata, novi nastavak Matrixa nije nikoga zadovoljio. Istovremeno, neki drugi blockbusteri ruše sve rekorde
Vidi originalni članak

Novi nastavak poznate filmske sage filmova, 'Matrix: Uskrsnuća', dostupan je u kinima diljem svijeta, a u nekim dijelovima svijeta i na streaming platformi HBO Max. Ipak, prodaja karata u kinima ne ide kao što su svi očekivali, osobito ako se usporedi s prodajom karata za film 'Spider-man: Put bez povratka'.

POGLEDAJTE TRAILER: 

Naime, Matrix je od početka emitiranja u kinima, 21. prosinca, zaradio samo 22,8 milijuna dolara, dok je novi nastavak Spider-mana, koji je izašao nekoliko dana prije Matrixa, zaradio nevjerojatnih milijardu dolara.

JUČER JE STIGAO U KINA Redaju se negativne reakcije na novi 'Matrix': 'Gluma je loša, besmisleno je i jako dosadno'

'Spider-man: Put bez povratka' je prvi film koji je zaradio milijardu od prodaje karata u kinima od početka pandemije, a zbog tog podatka se novi nastavak Matrixa, dio franšize vrijedne više milijardi dolara, čini gotovo beznačajnim.

Navedene brojke vrijede za američko tržište, no film pod vodstvom Keanu Reevesa i Carrie-Anne Moss ni globalno nije postigao veći uspjeh zaradivši 69,8 milijuna dolara prvog vikenda internacionalnog prikazivanja filma.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LokiTina897 05.01.2022.

    Matrix Resurrectios je stvarno razočaranje od filma,dok Ghost Buster After Life je film koji me je dirnuo i taj film ima dušu i vidi se da je u njega uložena ljubav a i Resident Evil Welcome to Raccoon City je isto film koji je prenio samu igru na veliko platno i ostavio ugodno iznenađenje.

  • sjever s 30.12.2021.

    Kao ljubitelj Matrix triologije ne priznajem ovaj zlocin od filma.

  • Andautonac 29.12.2021.

    Znao sam da če bit ok čim ga svi pljuju a svi koji ne kuže radnju i smisao nisu više puta pregledali prva tri nastavka a pitanje dal su i jednom. Čista logika da im onda niiš nije jasno i sve im je bezveze jedina zamjerka u filmu (spoilers ahead) mi je kaj su kao umrli a analitičar ih je kao oživio jer ako mogu nekog oživit i reproducirat živo tkivo onda su si mogli napravit vojsku klonova da im proizvode energiju umjesto ljudi) al hej to je film nemre sve bit savršeno napisano...

Komentiraj...
Vidi sve komentare