Show

Komentari 31

Redaju se negativne reakcije na novi 'Matrix': 'Gluma je loša, besmisleno je i jako dosadno'

Redaju se negativne reakcije na novi 'Matrix': 'Gluma je loša, besmisleno je i jako dosadno'

Na IMDb-u 'Matrix: Uskrsnuće' zasad ima ocjenu 6,1 od 10, a dio publike smatra da je potpuno nepotreban te da je 'Matrix' trebao ostati trilogija

Četvrti nastavak kultne 'Matrix' franšize, 'Matrix: Uskrsnuće' jučer se počeo prikazivati u Sjedinjenim Američkim Državama. Iako su ga gledatelji s nestrpljenjem iščekivali, mnoge od njih je film razočarao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na IMDb-u 'Matrix: Uskrsnuće' zasad ima ocjenu 6,1 od 10, a dio publike smatra da je potpuno nepotreban te da je 'Matrix' trebao ostati trilogija.

- Toliko je dosadno. 2,5 sata dosadnih gluposti i loše glume. Iskreno, ne sjećam se pola filma, a gledao sam ga prije 20 minuta - požalio se obožavatelj franšize za IMDb-u.

- 'Matrix: Uskrsnuće' nije ništa drugo nego besmisleno smeće s nekoliko preinačenih scena iz originalne trilogije ubačenih za nostalgiju.Ovom filmu nedostaje sve ono što je 'Matrix' učinilo originalnim i uzbudljivim - smatra gledatelj.

- Ne popravljaš ono što nije pokvareno, svi smo bili zadovoljni s trilogijom i zaboravili na nju, ne treba je uskrsnuti snimanjem 4. filma. Ovaj film se doimao kao crtić, radnja je bila djetinjasta i usiljena, izvedbe nisu bile sve sjajne i 40% filma su reference iz trilogije - istaknuo je komentator.

Najčitaniji članci