To je to što me zanima!

Matt posrnulom Benu rame za plakanje: 'Uvijek sam uz njega'

Imam dobre prijatelje. Imam Matta Damona, imam svog brata, imam brdo prijatelja s kojima sam odrastao i čiju podršku imam, rekao je svojedobno glumac Affleck u razgovoru s novinarima
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... Više na: https://nestali.24sata.hr/

Nakon što je glumac Ben Affleck (46) po treći put završio na odvikavanju od alkohola, njegov najbolji prijatelj i kolega Matt Damon (47) rekao je da je 'uvijek bio uz njega i da će uvijek biti'.

Holivudski glumci prijatelji su više od 35 godina, a Matt je, kao pravi prijatelj, odlučio bili oslonac Afflecku, prenosi magazin People. Osim što su odrastali zajedno, bili su i rame uz rame jedno drugome u brojnim filmovima. 

Prije šest godina, Ben je izjavio da mu je Matt pomagao da prođe kroz neka od svojih najmračnijih vremena. 

- Imam dobre prijatelje. Imam Matta Damona, imam svog brata, imam brdo prijatelja s kojima sam odrastao i čiju podršku imam - rekao je svojedobno glumac u razgovoru s novinarima. 

Nakon što ga je bivša supruga Jennifer Garner (46) nagovorila da ode na odvikavanje, Affleck se planira duže vrijeme liječiti u privatnoj klinici zatvorenog tipa 'Canyon' u Malibuu, pišu američki mediji. Prije nego je ona nenajavljeno došla u njegov dom, glumac je nekoliko dana pio, jedva je jeo, a nije se ni tuširao. 

VIDI OVO! Voli ju i Maja Šuput: Ova frizura trend je jeseni! 

- Htio je ići na odvikavanje i surađivao je. Znao je da mu treba pomoć - rekao je jedan Affleckov prijatelj.

- Želim da moja djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć kad je potrebna, te biti izvor snage za bilo koga tko treba pomoć, ali se boji poduzeti prvi korak - komentirao je glumac na društvenim mrežama.

VIDI OVO: Pet najčešćih snova i njihovo značenje.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dugo možete preživjeti bez struje?

---> https://nestali.24sata.hr/

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mily 31.08.2018.

    sretno Ben!

  • PeroTikulić 31.08.2018.

    ovaj Matt Damon je najedamput ostario

  • 30.08.2018.

    prijateljima se mora pomoći u nevolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare