To je to što me zanima!

Matthew McConaughey i Idris Elba snimaju legendarni horor

Nakon više od 24 godine čekanja, i nakon napisanih više od 4500 stranica teksta, Stephen King na veliki ekran donosi još jedno svoje remekdjelo - 'Kulu tmine'
Vidi originalni članak

Sve poklonike Stephena Kinga i njegovog fenomenalnog serijala 'The Dark Tower', odnosno 'Kula tmine', kako je kod nas prevedeno, oduševiti će vijest da otpočinje snimanje filma po tom djelu. Iako nema detaljnijih informacija, po svemu sudeći ekranizirati će se 'The Gunslinger', tj. 'Revolveraš'.

 

Cijeli serijal 'Kula tmine' bavi se putovanjima Rolanda Deschaina, koji preko svih nedaća pokušava stići do mitske Kule. Usput će susresti mnoge koji mu žele pomoći, no na put će mu stati i puno onih koje će Roland 'ukloniti'. Najpoznatiji od njih je neprijatelj kojeg upoznamo već u prvoj rečenici knjige.

- The man in black fled across the desert and the gunslinger followed - je najpoznatija rečenica iz knjige, koja je nažalost jako grubo i ružno prevedena na hrvatski, pa ju donosimo samo na engleskom.

A da ne bi bilo sumnje tko koga glumi, tj. kako smo sigurni da se snima prva knjiga iz serijala, 'Revolveraš', prilažemo dva duhovita tvita koje su napisali Elba i McConaughey.

Elba je prvo rekao,

Iz ovakve razmjene tvitova posve je jasno da je Elba pozitivac, tj. Roland Revolveraš, dok je Muškarac u crnom McConaughey. Iako mi ne vidimo probleme u takvoj podijeli uloga, već su krenula govorkanja i šuškanja o rasizmu.

Film bi u kina trebao stići za manje od godine dana, 13. siječnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zabrana 02.03.2016.

    mcconaughey če upropastit film sto posto, ima jedan glas i uvjek glumi isto

  • FPS95 02.03.2016.

    film ce biti dobar posto su oboje dobri glumci ali podjela uloga ....crnac glumi bijelca

Komentiraj...
Vidi sve komentare