To je to što me zanima!

Matthew McConaughey šokirao Reese Witherspoon priznanjem: 'Prije sam bio zaljubljen u tebe'

Nakon što je Witherspoon priznala Ellen da joj se kao tinejdžerici sviđao Val Kilmer, McConaughy je otkrio da je njegova simpatija u mladosti bila uprave Reese, na što je ona zinula od iznenađenja
Vidi originalni članak

Matthew McConaughey (52) i Reese Witherspoon (45) zajedno glume u nadolazećem animiranom filmu 'Pjevaj 2', a u četvrtak su gostovali u talk showu Ellen DeGeneres. S voditeljicom su zaigrali kviz u kojem su priznali tko su bile njihove prve simpatije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reese je tako otkrila da je kao tinejdžerica bila zaljubljena u Jima Morrisona iz Doorsa.

- Film 'Doors' je izašao kad sam imala sam možda 14 godina i ja sam bila kao: ‘Oh, on je tako zgodan.’ Dakle, pretpostavljam da je to zapravo bio Val Kilmer kao Jim Morrison - zaključila je, a njezin odgovor je impresionirao McConaughyja.

- Ja sam bio malo zaljubljen u mladu damu koja sjedi lijevo od mene, iz 'Čovjeka na mjesecu' - rekao je, referirajući se na film iz 1991. u kojem je Reese glumila s 14 godina.

ODUSTAO JE OD KANDIDATURE Matthew McConaughey ne želi postati guverner Teksasa: 'Ne bih mogao biti politički vođa'

Glumica je zinula u šoku na priznanje svog dugogodišnjeg prijatelja.

- Što? Neka netko ovo zapiše! - povikala je, a Matthew je objasnio da da je ona bila jedna od njegovih 'ranih, ranih simpatija'

- Ako ste gledali film, vidite ono neizbježno. Mislim, u što se tu ne možete zaljubiti? - rekao je, a Reese ga je nazvala 'slatkim' i zaključila da trebaju snimiti film o tome.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 18.12.2021.

    Reese je lijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare