To je to što me zanima!

MC Hammerova luksuzna jahta oduševila je i repera Jay-Z-ja

ŽIVI KAO KRALJ Poslije odmora na Hvaru i Cavtatu, reper MC Hammer odletio je u Barcelonu. Krstario je luksuznom jahtom čiji najam na tjedan stoji 1,6 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Brod Illusion, dug 56 metara, vrijedan je 90 milijuna kuna i prima 13 gostiju. Na tri kata je šest soba, jacuzzi, teretana i bazen.

Američkom reperu MC Hammeru (50) i supruzi Josephine kuhari na jahti svaki dan pripremaju domaća jela. Na meniju su talijanski, francuski i afrički specijaliteti. Sve prostorije imaju klimu, plazma televizor, DVD uređaj, telefon, bežični internet i faks. Na krovu jahte su bazen i teretana s trakom za trčanje i sobnim biciklima.

MC Hammeru, koji se proslavio hitom “U Can’t Touch This”, na raspolaganju su oprema za ronjenje, dva jet-skija i dva kajaka. Na Hvaru su ga najviše oduševili Paklinski otoci i uvala Palmižana.

- Ovaj skriveni dragulj skriva lijepe žene na stablima na plaži - napisao je reper kraj fotografije koju je objavio na Twitteru. Pozirao je s koraljnom ogrlicom koju ne skida s vrata otkad ju je kupio na Hvaru. Reper je u srijedu otišao u Cavtat, odakle je odletio u Barcelonu. 
Prijateljima se pohvalio kako je imao odmor iz snova. 

Ploveći raj

Luksuzna jahta ima knjižnicu i čitaonicu, šest apartmana i dvije gostinjske sobe. Svaka je pod videonadzorom. Brod ima dva motora, kapetana i 13 članova posade. Luksuzno uređen brod svidio se reperu i producentu Jay-Z-ju (42), koji ga isto želi unajmiti.

Internetski posao izvukao ga je iz novčanih problema

Reper koji je 1996. zbog rastrošnosti spiskao 30-ak milijuna dolara i proglasio bankrot, financijski se oporavio osmislivši vlastitu internetsku tražilicu sličnu Googleu. Kreira i aplikacije za mobitele te iPhone.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _petra_ 10.08.2012.

    i ja bi tako ljetovala

  • ceska-kc 09.08.2012.

    ova zadnja slika nije hvar, nego otok mljet, mjesto polače.nema šanse da ima tolko sličnosti s hvarom :S

  • Ujka 09.08.2012.

    čovjek ima tu jednu pjesmu i car je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare