To je to što me zanima!

McCartney je 64-godišnjaku pomogao zaprositi djevojku

Par je u vezi osam godina, a upoznali su se preko interneta. Odlučili su se zaručiti uz pomoć glazbenika Paula McCartneya kojemu je to bio prvi koncert od travnja
Vidi originalni članak

John Dann (64) i Claudia Rodgers na pozornici u New Yorku pojavili su se na poziv Paula McCartneyja (72). To su uspjeli izvesti uz pomoć plakata koje su sa sobom ponijeli na koncert. 

John je nosio jedan s natpisom 'Imam prsten i 64 godine', a njegova draga u zraku je držala plakat s natpisom 'Neće se udati za mene dok ne upozna tebe' aludirajući pritom na glazbenika. McCartney je udovoljio njihovoj želji i dozvolio im da se zaruče tijekom njegovog koncerta. 

- Sad ćemo vidjeti hoće li odgovor biti pozitivan - rekao je Paul dok ih je najavljivao te započinjao pjesmu 'When I'M Sixty Four'. Odgovor Paulove obožavateljice bio je pozitivan, a sve je bilo jako emotivno. Par je u vezi osam godina, a upoznali su se preko internet stranice za parove. McCartneyju je ovo bio prvi koncert od travnja nakon što je otkazao sve koncerte jer je imao virusnu infekciju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 08.07.2014.

    kud žure mogli su još malo hodati

  • marijaterezija2 07.07.2014.

    Što ti je ljubav, lijepo

  • WOMANIZER 07.07.2014.

    haha nikad nije kasno za ljubav! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare