To je to što me zanima!

McConaughey: Skinuo sam 21 kg, ženi i djeci sad fali debeljko

Holivudski glumac Matthew McConaughey kaže kako je za doručak konzumirao cheeseburgere i pivo, a nakupljene kilograme skinuo je trčanjem
Vidi originalni članak

Obitelj Matthewa McConaugheya (47) najviše su zabavljali obilni i nezdravi obroci. Za ulogu bucmastog ćelavca u filmu 'Gold' Matthew se udebljao 21 kilogram.

- Za doručak mi je supruga Camila nosila cheeseburgere i pivo. Jeo sam samo nezdravu i masnu hranu - rekao je glumac, koji je kilograme brzo skinuo trčanjem. 

- Djeca i supruga su se šalili, a sad im nedostaje njihov debeljko - kaže Matthew.

Glumac je nedavno otkrio da je odrastao uz jako strogu majku koje se, kaže, i danas boji.

- Nije mi dopuštala da se odazivam na nadimke, kaznila bi me kad bih se odazvao na Matt. To mi je ostalo do danas i svi znaju da me moraju zvati punim imenom - kaže McConaughey. Njegova majka ima 84 godine, ali još je stroga.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kung fu panda 21.01.2017.

    previše se igra zdravljem

  • ubi.se.od.posla 21.01.2017.

    Kuzim ono posao,zrtvovanje i to ali takve transformacije tjelesne iz onako prekrasnog tijela su mi nezamislive,da ne govorim nezdrave. Jako jako lose

  • 20.01.2017.

    Svaka njemu čast..i dobar je glumac i nije ni rużan (ne baš moj tip..al ok)vrijedan ozbiljno shvaća ulogu itd...al ima nešto (meni!)jako odbojno u njemu...nešto između narcisoidnosti uobraženosti i egoizma..što nikako ne uspijeva sakriti u licu...vidi "mu" se..i to mi je doboljno...ne bolim ga nešto baš..

Komentiraj...
Vidi sve komentare