To je to što me zanima!

Međunarodno natjecanje u pole danceu ne smijete propustiti

U Zagrebu, u kinu Forum studentskog centra Stjepan Radić, Jarunska 2, s početkom u 17h će se u subotu 11.06. održati  3. European Pole Show Art Championship
Vidi originalni članak

Organizator natjecanja je 'Studio I' iz Zadra s Ingrid Jerak. Natjecat će se plesačice i plesači na šipci te plesni parovi i grupe iz cijelog svijeta i to u 6 kategorija. Među svima njima vidjet ćemo i petero Hrvata.

Suci su svjetski poznata imena iz područja plesa na šipci: Phoenix Kazree (USA), Alessandra Marchetti (Italija) i Sarah Cavenaile (Belgija).

Organizatorica natjecanja, Ingrid Jerak je ujedno i prva Hrvatska licencirana instruktorica i sutkinja za ples i fitness na šipci, ambasadorica PFA (Pole Fitness Association) te članica IPDFA (International Pole Dance Association).

Sponzori natjecanja su X Pole UK, Hotel Aristos, portal rekreacija.hr, MC Hollister, Reklame Mikić, RD Digital, Dragonfly, Dirty Polerina, Skinny Pole Equipment, Pole Move Box, Bikers Beer Factory, Kineta i Grad Zagreb.

Više o samom natjecanju pogledajte na web stranici: http://infoepsac.wix.com/poleshowart ili na FB stranici: https://www.facebook.com/European-Pole-Show-Art-Championship-634683223253078/
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare