To je to što me zanima!

Meditacija kod Tajči za samo 1200 kuna: Plaćanje i na rate

MENTORICA Tatjana Cameron nakon smrti supruga Matthewa želi naučiti druge kako pobijediti traumatične životne situacije kroz tečaj 'Budi rock zvijezda transformacije'. Kaže da njoj to pomaže pri odgoju sinova
Vidi originalni članak

Meditacija je ostavila nevjerojatno veliki utjecaj na moj život. Pomogla mi je da prebrodim najteže dane u protekloj godini, rekla je Tatjana Cameron Tajči (47). Njezin suprug Matthew Shane Cameron preminuo je u 48. godini života u studenom prošle godine, izgubivši bitku s rakom pluća. Pjevačica se u Ameriku preselila 1992., a danas sa sinovima Danteom, Evanom i Blaiseom živi u Nashvilleu.

NAUČILA JE POMOĆI DRUGIMA

Nakon najteže životne traume odlučila je pomoći drugima i pokrenula tečaj meditacije 'Budi rock zvijezda transformacije'. Sebe opisuje kao nagrađivanu pjevačicu, motivacijsku govornicu i životnu trenericu koja pomaže ljudima ostvariti pozitivne promjene u životu.

Tečaj je namijenjen svima koji žele napredovati u karijeri, razviti zdrave navike, započeti nove projekte, živjeti život o kakvom sanjaju ili se pak samo pridržavati dijete kako bi izgubili zacrtane kilograme.

- Meni je ovaj program koji se sastoji od pet koraka transformacije pomogao u borbi s depresijom, anksioznošću, bračnim problemima, a posljednjih godina i u borbi sa suprugovom bolešću - govori Tajči.

PRIJATELJI SU UZ NJU Tajči pokapa muža: Želi da ga svi pamte po smijehu i dobroti

TEČAJ KOD TAJČI MOŽE I NA RATE

Nije poznato koliko tečaj traje, no pjevačica jamči povrat novca ukoliko su polaznici nezadovoljni. Svi koji žele da ih Tajči vodi kroz meditaciju kako bi poboljšali svoj život za tečaj će platiti 1200 kuna. Može i na šest rata ali tada mjesečno plaćaju 220 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • sosed 26.01.2018.

    jel može plačanje u naturi

  • 24.01.2018.

    Daj ženo, ne sramoti se više.

  • Magija_1 23.01.2018.

    Ruku na srce, i meni je meditacija čudo!!! Ali brate mili 1200 kuna.... Za kaj????? Meditirati može svatko bez ikakve pomoći i to besplatno!!! Za one koji nisu upućeni... Na youtube - u ima valjda milion meditacija!!!! Od tečaja kako se radi, kako se diše, do vizualizacija Bla-bla..... Ok, netko je nekad davno pokrenuo to sve- pa se ti ljudi smatraju "životnim trenerima" i hvala im od srca na tome.... Ne vidim svrhu plaćanja nečeg što je đabe....

Komentiraj...
Vidi sve komentare