To je to što me zanima!

Megan Fox i Machine Gun Kelly izašli u šetnju, ona je iznenadila drastičnom promjenom frizure

Par je u posljednje vrijeme imao problema u vezi pa se neko vrijeme nagađalo da su otkazali zaruke. Ipak, njima danas ide bolje nego ikad, a kako su izvori bliski paru potvrdili, ponovno planiraju vjenčanje
Vidi originalni članak

Glumica Megan Fox (37) i glazbenik Machine Gun Kelly (33) ponovno su privukli pozornost u svom izlasku. Par se pojavio na ulicama New Yorka, a svi su primijetili Meganinu novu frizuru.

NE MARI ZA KOMENTARE Megan Fox zaštitila bradavice od kritičara pa im odgovorila: 'Prije nego započnete tipkati...'

Glumica je svoju prepoznatljivu crnu boju zamijenila žarko crvenom, a brojni se pitaju nosi li periku. Za šetnju je odabrala kratku crnu haljinu s bijelim točkicama koju je iskombinirala s crnim sandalama. Njen zaručnik je nosio neutralnu kombinaciju, bež majicu bez rukava i 'kožne' hlače u sličnoj boji.

Inače, par je u posljednje vrijeme imao problema u vezi pa se neko vrijeme nagađalo da su otkazali zaruke. Ipak, njima danas ide bolje nego ikad, a kako su izvori bliski paru rekli za Daily Mail, ponovno planiraju vjenčanje.

NIVES ILI MEGAN? Svi na plažu, a Megan i Nives u šumu: Slavne dame skinule su se u kupaće i pozirale u prirodi

- Opet su na pravom putu. Imali su toliko uspjeha u zajedničkoj terapiji. Počeli su ponovno vjerovati jedno drugome, a onda su krenuli pričati i o vjenčanju - rekli su.

Neko se vrijeme nagađalo da je Machine Gun Kelly prevario svoju zaručnicu s gitaristicom Sophie Lloyd. Megan je te tvrdnje demantirala, a onda su se ponovno počeli zajedno pojavljivati na raznim eventima.

Megan i Machine Gun Kelly u vezi su od 2020. godine, a zaručili su se u siječnju 2022. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • post it 06.09.2023.

    Kakva top mačka, uz njega će se pretvoriti u sjenu same sebe....

  • Robert Plant 06.09.2023.

    Megan će mu opet dosaditi jer slini za njim i guši ga kao priljepak. Opet će je prevariti s prvom koja mu naidje. 

  • Histrion 06.09.2023.

    A šta če ti da je zgodna kad joj mozak ishlapio,a za njega šta reći kad sam sebi daš takvo ime nisi ni ti sav doma,i tko je on

Komentiraj...
Vidi sve komentare