To je to što me zanima!

Megan Fox i Machine Gun Kelly pokušavaju spasiti vezu: Svaki dan pričaju sa psihoterapeutom

Fox i Kelly su ranije fotografirani tijekom posjeta poslovnoj zgradi u kojoj se nalaze razni bračni savjetnici i savjetnici za parove
Vidi originalni članak

Megan Fox (36) i  Machine Gun Kelly (32) još uvijek pokušavaju riješiti svađu koja je nastala nakon što je glumica pronašla poruke u reperovu mobitelu zbog kojih sumnja da ju je prevario.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je tijekom prošlog mjeseca naišao na brojne probleme te svaki dan razgovara s terapeutom za parove putem Zooma, piše Page Six.

Fox i Kelly su ranije fotografirani tijekom posjeta poslovnoj zgradi u kojoj se nalaze razni bračni savjetnici i savjetnici za parove, no čini se da su odlučili riješiti problem putem Zooma kako bi izbjegli brojne fotografe i novinare te dodatne glasine.

NEGIRALA OPTUŽBE Fatalna gitaristica koju krive za prekid Megan Fox i Machine Gun Kellyja: 'Ovo je nepošteno'

Izvor je dodao kako se Kelly stvarno želi pomiriti.

Podsjetimo, problemi su počeli nedavno, kad je Megan s Instagrama izbrisala svoje fotografije s Kellyjem te skinula zaručnički prsten. Nedugo nakon toga je vratila svoj Instagram profil te objavila kako joj zaručnik nije bio nevjeran kao što su mnogi pretpostavljali, nakon što su imali veliku svađu. Megan Fox i  Kelly zajedno su od 2020., a zaručili su se prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 02.03.2023.

    kasno je za razgovore s njim to je već uzelo maha....to stanje

  • Steven King 01.03.2023.

    Mislim da bi oni svakako trebali s nekim psihičem popričati

  • ultra 01.03.2023.

    Zašto me to ne čudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare