Show

Komentari 3

Fatalna gitaristica koju krive za prekid Megan Fox i Machine Gun Kellyja: 'Ovo je nepošteno'

Fatalna gitaristica koju krive za prekid Megan Fox i Machine Gun Kellyja: 'Ovo je nepošteno'

Kada je Megan Fox izbrisala s Instagrama sve fotografije sa zaručnikom Machine Gun Kellyjem, pojavile su se teorije da ju je prevario s plavom gitaristicom Sophie Lloyd

Nakon što se doznalo za probleme u vezi između glumice Megan Fox (36) i glazbenika Machine Gun Kellyja (32), pojavile su se optužbe da je za to kriva gitaristica Sophie Lloyd (26). A sada se i ona o svemu oglasila, pise Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Britanska gitaristica je optužbe nazvala 'nemilosrdnima‘ i ‘nepoštenima‘, prenio je njezin menadžerski tim.

707231361

- Sophie Lloyd je profesionalna, uspješna glazbenica koja je bespotrebno uvučena u ovu medijsku priču na temelju neosnovanih optužbi koje su iznesene na društvenim mrežama. Svaka sugestija da se ikada ponašala neprofesionalno, ili da je zbog toga prekinula svoju vezu, je neistinita. Nepoštovanje je prema njoj kao umjetnici izvještavati na takav način i pisati takve komentare - stoji u službenom priopćenju njezina tima.

Cirque du Soleil - Kurios: Cabinet of Curiosities

Sophie se prošle godine pridružila Machine Gun Kellyju na njegovoj turneji koja je započela u lipnju i završila u listopadu. Već je više od pet godina u vezi s Christopherom Painterom, koji je bubnjar i inženjer zvuka, a on ju je podržavao i na njezinim nastupima. Na Valentinovo je na društvenim mrežama podijelila fotografiju sa svojim dečkom te su izgledali zaljubljeno.

703358259

Podsjetimo, glasine o prekidu slavnog para počele su nakon što je Fox na Instagramu objavila fotografiju uz opis u kojemu spominje nevjeru. Mnogi obožavatelji su tad počeli komentirati kako sumnjaju da ju je MGK prevario s gitaristicom.

- Možda sam ja bila sa Sophie - kratko je odgovorila Megan, a ubrzo je izbrisala Instagram profil. 

Inače, Megan je u prošlosti prisustvovala mnogim nastupima i probama turneje, a navodi se i kako je uspostavila prijateljski odnos sa svima u bendu. 

Najčitaniji članci