To je to što me zanima!

Megan Fox kolutala očima na djetinjasti potez dečka repera, fanovi primijetili njenu reakciju

Megan Fox i Machine Gun Kelly u posljednje su vrijeme česta tema showbiz medija otkako su u ljubavnoj vezi. Glazbenik je u posljednjem viralnom videu probudio dijete u sebi, no glumica nije bila oduševljena
Vidi originalni članak

Hollywoodski It par, glumica Megan Fox (35) i glazbenik Machine Gun Kelly (31) su česta tema inozemnih showbiz medija, a njihova ljubavna priča zaintrigirala je javnost od samog početka.

POGLEDAJTE VIDEO O MEGAN:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Božić već prošao, Machine Gun Kelly je s Megan Fox objavio video na TikToku kako se igra sa popularnom old-school igračkom iz 90-ih, 'Bop It'. Dok je par stajao ispred Božićne jelke u pidžamama, pjevač je odlučio pokazati fanovima kako se zapravo igra s popularnom igračkom i u isto vrijeme je slomio. 

@machinegunkelly

Break it, I mean, bop it 🤪🎄

♬ original sound - Colson

U pozadini se čuo dječji glas koji govori: "Slomio si ga!" , A Što se tiče glumičine reakcije? Pa, nije imala riječi, već je samo razočarano odmahnula glavom dok je gledala kako se sve odvija.

Urnebesni video već je skupio milijune lajkova i podijeljen je na desetke tisuća puta u manje od 24 sata. 

"Ovo je divno. Drago mi je da dečki uživate provoditi vrijeme zajedno.", "Ne mogu ga prestati gledati, znaš da se jako zabavljaju u ovoj nevjerojatnoj novoj obitelji.","Ovo je bilo smješnije nego što je trebalo biti." – pisali su obožavatelji para.

GLUMAC JU JE NALJUTIO Megan Fox napala bivšeg muža zbog fotografije: 'Čestitam! Ti si otac godine, a ja sam najgora'

Prisjetimo se da je novi par u vezi navodno od svibnja 2020. godine kada je Megan podnijela papire za razvod od muža glumca Briana Austina Greena (48) s kojim ima trojicu sinova, a MGK ima 12-godišnju kćer Cassie iz prethodne veze.

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gv 31.12.2021.

    Megan je zaradi njega postala đankica, ko ti nekdo ukaže da bodi nag na rdeči preprogi, te ima zelo rad. On bi rad bil hudi ganstaman. Smili se mi MF, da ne zna živet brez bivšega. Preprosto je naredila 3 korake nazaj. Obnaša se kot razvajena smrklja, ki kljubuje mami 

  • Dalibor0704 30.12.2021.

    Kada će zvijezde na crveni tepih u normalnoj obleki? Izgleda da im je bitna što luđa kreacija. Neka im bude, barem nije dosadno.

  • vedii888 30.12.2021.

    šta joj je reper "machinegunkelly" dečko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare