To je to što me zanima!

Megan Fox nedavno priznala da nije nikad voljela svoje tijelo, a sad pokazala obline i uzak struk

Nikada nije postojao trenutak u kojem sam voljela svoje tijelo, šokirala je glumica nedavnim priznanjem da se bori s tjelesnom dismorfijom...
Vidi originalni članak

Atraktivna holivudska glumica Megan Fox (37) zapalila je Instagram fotografijom na kojoj se sunča, a sav naglasak je stavila na svoje obline. Nosila je minijaturni bikini i jednostavni nakit, a na drugoj je fotografiji pokazala narančastu kosu koju nosi već neko vrijeme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- As pehara i zvijezda - napisala je Meghan uz fotografiju, a to je zapravo kombinacija tarot karata koje simboliziraju nadu i nove početke. 

Zanimljivo je primijetiti da glumica na ruci nosi dvije skupocjene Cartier narukvice, čija se cijena kreće između četiri i pol i osam tisuća dolara. 

KREACIJA BEZ GRUDNJAKA Megan se pojavila s Kellyjem u Londonu: Svi gledali bradavice!

Dok je većina hvalila glumičinu figuru, nekima je bilo neobično da objavljuje ovakve fotografije jer je nedavno za magazin Sports Illustrated priznala da zapravo ne voli svoje tijelo. 

- Nikada nije postojao trenutak u kojem sam voljela svoje tijelo - rekla je Megan i dodala: 'Imam tjelesnu dismorfiju. Ne vidim se kako me drugi vide'. 

Prisjetimo se, zvijezda filmova 'Transformers' nedavno je nakon romantičnog odmora na Havajima izgladila odnose sa zaručnikom Machine Gun Kellyjem (33). O prekidu se počelo šuškati još u veljači. 

- Službeno su se vratili nakon što su prošli kroz težak put u svojoj vezi. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško za oboje, ali otišli su zajedno da se oporave, i to je djelovalo. Sada se osjećaju povezanije no ikad - rekao je tada izvor za Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.06.2023.

    Kada netko dobije dijagnozu onda je vrijeme za prikladnu terapiju a ne bi škodilo obratiti pažnju i na uzrok. Čisto da znaš kako dalje. 

  • thevuky 04.06.2023.

    Kud je nestala ona zgodna djevojka iz Transformersa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare