Obavijesti

Show

Komentari 6

Megan se pojavila s Kellyjem u Londonu: Svi gledali bradavice!

Megan se pojavila s Kellyjem u Londonu: Svi gledali bradavice!
5

Megan je za ovu prigodu odjenula bijelu majicu ispod koje su se nazirale njezine bujne grudi

Ne izgleda baš presretno, komentirali su fanovi kada su osvanule posljednje fotografije glumice Megan Fox (37). U Londonu se pojavila u pratnji zaručnika, repera Machine Gun Kellyja (33). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ovo je bilo jedno od rijetkih pojavljivanja slavnog para u javnosti, nakon što su krenula šuškanja o prekidu njihovih zaruka. Početkom godine navodno su prekinuli vezu, a razlog je bila njegova, navodna, prevara. Pričalo se da Kelly glumicu prevario s gitaristicom iz svog benda. Niti Kelly niti Megan nisu izgledali sretno prilikom zajedničkog izlaska.

Machine Gun Kelly and Megan Fox out in London

Megan je svoju prepoznatljivu crnu kosu zamijenila svjetlijom narančastom, a nacrtala si je i pjegice. Za ovu je prigodu odjenula bijelu majicu ispod koje su se nazirale njezine bujne grudi. Izostavila je i grudnjak pa je pokazala i bradavice.

Stephen Webster and Machine Gun Kelly unveil the 'Eighth Deadly Sin, GOSSIP', The Bomb Factory, London, UK - 30 May 2023

Nosila je i obične crne traperice, a njezin zaručnik sivo odijelo.

Stephen Webster and Machine Gun Kelly unveil the �Eighth Deadly Sin, GOSSIP’, The Bomb Factory, London, UK - 30 May 2023
Ovo je Megan Fox. Nešto kao da je drugačije na njoj. Nikako da dokučimo što. Vidite li vi?
Ovo je Megan Fox. Nešto kao da je drugačije na njoj. Nikako da dokučimo što. Vidite li vi?

Par se nedavno pojavio zajedno i na zabavi u New Yorku. Megan je tada pozirala u prozirnoj haljini koja je otkrila u prvom planu njen nikad bujniji dekolte. Svileni dio crne kreacije prekrio je samo njene noge, dok je gornji dio pričao svoju priču. Brojni fanovi misle kako je Megan ponovno povećavala grudi.

The Sports Illustrated Swimsuit 2023 issue launch in New York

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S MARKOM KUTLIĆEM: