To je to što me zanima!

Megan Fox pokazala mračnu stranu i okušala se u novoj strasti: 'Napisala sam knjigu'

Knjiga sadrži 70 pjesama, a opisuju ih kao 'mračne pjesme' koje pokazuju njezin 'opaki humor', poručuje izdavač Meganine zbirke
Vidi originalni članak

Megan Fox (37) poznata kao glumica okušala se i u pisanju. Pohvalila se obožavateljima kako je napisala prvu zbirku pjesama, pod nazivom 'Lijepi dečki su otrovni' ('Pretty Boys Are Poisonous'). No bit će dostupna javnosti tek 7. studenoga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je i ranije Megan znala povremeno objavljivati svoje stihove na društvenim mrežama, definitivno je uspjela iznenaditi obožavatelje sa zbirkom pjesama. 

- Napisala sam knjigu - kratko je rekla glumica. 

Na naslovnici zbirke je ilustracija ženskih usana i zmije. 

Glumica je objasnila da je ovo napisala u nadi da će knjiga biti inspiracija obožavateljima.

- Namjera je da iskorijeni bolest koja se u meni ukorijenila zbog šutnje - objasnila je Megan.

SVE JE OTKRILA Megan Fox ponovno uskočila u plićak i pozirala: Haljina joj se smočila, potpuno je prozirna...

Glumica, a sad i pjesnikinja, otvorila je dušu obožavateljima: 

- Tijelo me boli od težine njihovih grijeha koje nosim. Moja sloboda leži na ovim stranicama i nadam se da će moje riječi nadahnuti druge da uzmu natrag svoju sreću i svoj identitet koristeći vlastiti glas kako bi osvijetlili ono što je zakopano u tami, ali ne i zaboravljeno - zaključila je.

Izdavač je Simon & Schuster, a u priopćenju je knjigu nazvao 'moćnim debijem jedne od najpoznatijih žena našeg vremena'. Knjiga sadrži 70 pjesama, a opisuju ih kao 'mračne pjesme' koje pokazuju njezin 'opaki humor'. 

- Okrenite stranicu, zagrizite jabuku i zarijte zube u najukusniju uvjerljivu i zaraznu knjigu koju ćete čitati ove godine - poručio je izdavač. 

Inače Megan Fox, iduće bi godine trebala glumiti u četvrtom nastavku akcijskog filma 'Plaćenici'. Proslavila se 2007. godine zbog uloge u filmu 'Transformers'. A posljednjih godina Megan je u centru pozornosti zbog svoje turbulentne veze s glazbenikom Machine Gun Kellyjem s kojim se i zaručila.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare