To je to što me zanima!

Meghan i Harry čestitali Dan očeva fotografijom Archieja

Meghan i Harry nedavno su uz rođenje djeteta proslavili i prvu godišnjicu braka, a brojne pratitelje raznježili su novom fotografijom bebe
Vidi originalni članak

Meghan Markle (37) i princ Harry (34) postali su 6. svibnja roditelji dječaka Archieja, nakon što su mediji tjednima iščekivali vijest o njihovom prvom djetetu. Puno ime dječaka je Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa podijelili su jednu od rijetkih fotografija s bebe s ostatkom svijeta na službenom Instagram profilu. 

- Sretan dan očeva, prvi za vojvodu od Sussexa! - stoji ispod fotografije koja je raznježila mnogobrojne pratitelje kraljevske obitelji. 

Iako su presretni i uzbuđeni zbog prinove, Meghan i Harry nisu imuni na sve probleme s kojima se suočavaju roditelji novorođenčadi. Princ Harry se požalio kako je toliko neispavan otkako je postao tata da je nedavno morao 'skoknuti' do Rima na putovanje kako bi se odmorio. Unatoč tome, iz kraljevske obitelji otkrili su kako je Archie beba kakvu se samo može poželjeti. 

POMIČE GRANICE Nova kraljevska beba Archie moći će si birati državljanstvo

Meghan i Harry nedavno su uz rođenje djeteta proslavili i prvu godišnjicu braka. Vjenčali su se 19. svibnja 2018. u malenoj kapelici Sv. Georgea u krugu dvorca Windsora, a povodom prve godišnjice na društvenim mrežama su objavili zajednički video s vjenčanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Idi na 24sata

Komentari 1

  • krpice66 17.06.2019.

    lijepi mali,sviđa mi se to što ga baš ne naslikavaju previše

Komentiraj...
Vidi sve komentare