To je to što me zanima!

Meghan i Harry prihvatili su poziv Kraljice da se opet vrate

Tijekom ljeta Archie će se družiti i s djedom Charlesom, a brojni obožavatelji pitaju se hoće li se vidjeti i sa stricem Williamom s obzirom na to da se šuška kako braća nisu u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Prince Harry (35) i Meghan Markle (38) objavili su kako će tijekom ljetnih praznika posjetiti Veliku Britaniju kako bi kraljica Elizabeta vidjela praunuka Archieja. 

Kraljici, prema pisanju britanskih medija, jako nedostaje unuk i teško joj je pala udaljenost. Ona ljetne dane uvijek provodi u Škotskoj, a iako prošle godine Meghan i Harry nisu posjetili Elizabetu, ove godine to će napraviti. 

Tijekom tog razdoblja družit će se i s djedom Charlesom, a brojni obožavatelji pitaju se hoće li se vidjeti i sa stricem Williamom s obzirom na to da se šuška kako braća nisu u dobrim odnosima. 

Prošli tjedan, Meghan i Harry pridružili su se ostalim članovima kraljevske obitelji povodom dana Commonwealtha i to je bilo njihov posljednji nastup kao članova kraljevske obitelji.  

Odmah nakon toga Meghan se vratila u Kanadu da bude s Archiejem. Par je iznajmio kuću na otoku Vancouveru vrijednu 14.000.000 funti, a mnogi govore da su Harry i Meghan počeli gledati nekretnine po Kaliforniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pacifista 17.03.2020.

    baba je javno izjavila da nije baš ljubitelj djece tako da mediji pišu gluparije.

  • Selo_malo 16.03.2020.

    Razmaženost, pomanjkanje ozbiljnijih životnih i egzistencijalnih obveza te previše olako stečenog novca kreiraju ovakve likove i situacije Poprilično jadno!

  • 16.03.2020.

    Hvala na informacijama! Da ovo niste objavili ne bih mogla spavati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare