To je to što me zanima!

Meghan iznenadila sve i došla na Wimbledon u trapericama

Na Grand Slam turniru pojavila se u opuštenoj modnoj kombinaciji, a došla je gledati meč svoje velike prijateljice i teniske legende Serene Williams
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa iznenadila je javnost i danas se nenajavljeno pojavila na meču svoje prijateljice Serene Williams (37), koja je uz malo muke ipak pobijedila i prošla u treće kolo. Meghan Markle (37) i slavna tenisačica prijateljice su godinama, a Serena je bila gošća na kraljevskom vjenčanju te se šuška da će biti jedna od čak šestero kumova i kuma malenom Archieju. 

Meghan je osim samim dolaskom na meč iznenadila i ležernim izdanjem. Na Grand Slam turniru pojavila se odjevena u traperice, crnu majicu i bijeli blejzer, a nije skidala tamne naočale. Publika ju je oduševljeno pozdravila kad se pojavila. 

Prošlog tjedna novopečena mama bez najave je posjetila još jednu sportsku manifestaciju, utakmicu američke profesionalne bejzbol lige (MLB) koja se igrala u Londonu, što joj je bilo tek drugo javno pojavljivanje nakon poroda. 

OBVEZE ZOVU Jednomjesečni Archie ide na prvi put: S Meghan do Afrike

Meghan se prvi put nakon porođaja pojavila u javnosti na proslavi kraljičinog rođendana početkom lipnja ove godine, samo mjesec dana nakon što je na svijet stigao maleni nasljednik, a dva mjeseca nakon pokazala je zavidnu liniju na kojoj očito radi punom parom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.07.2019.

    pa išla je gledat tenis nece sad obuci haljinu

  • 05.07.2019.

    A što će doći, u večernjoj toaleti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare