To je to što me zanima!

Meghan je Britance zavela već na upoznavanju: 'Prekrasna je'

Par je odradio svoju prvu zajedničku dužnost nakon objave zaruka. Meghan i Harry strpljivo su se fotografirali i pozdravljali s okupljenim mnoštvom, koje im je klicalo u općem oduševljenju
Vidi originalni članak

Prince Harry (33) i Meghan Markle (36) svoje su zaruke objavili u ponedjeljak, a danas su imali svoju prvu zajedničku službenu dužnost. Glumica i princ tri sata su šetali ulicama Nottinghama te su posjetili umjetnički centar, podržavajući projekte za mlade umjetnike. 

Okupljeno mnoštvo pljeskalo je kada se par pojavio. U svojoj prvoj 'dvorskoj' dužnosti, Meghan se strpljivo fotografirala s obožavateljima koji su stajali iza sigurnosne ograde. Okupljeni su mahali zastavicama Velike Britanije i SAD-a.

- Harryja obožavamo, a ona je prekrasna - rekla je jedna od djevojaka koja je došla ne bi li čestitala novopečenim zaručnicima. 

Meghan i Harry rukovali su se i razgovarali s okupljenima, a Meghan je najviše bila oduševljena djecom. Par je od građana primao bukete i čestitke. Jedan stariji muškarac na upoznavanje sa zaručnicima došao je i sa svojom sovom. Harry se dobro nasmijao i kada ga je jedan mladić crvene kose pitao kako je to kao crvenokos biti zaručen za holivudsku zvijezdu. Mladić je princu rekao kako mu je Meghanova i njegova romansa 'nevjerojatna'. 

- Da, super je, zar ne! - komentirao je Harry. 

I Meghan je pristupačnošću oduševila okupljene. Jednoj je djevojci podigla rukavicu koja joj je pala na pod. Mnogi su zamijetili i da je glumica došla bez 'kraljevske pratnje', kao Harry. Princu su, naime, privatni zaštitari nosili cvijeće i darove, dok je Meghan morala nositi sve sama. U jednoj ruci je imala torbicu, a u drugoj bukete cvijeće, pa joj je zaručnik uskočio u pomoć.

- Jako dobro se snašla u svojoj novoj ulozi, djeluje opušteno i smireno. Meghan i Harry izgledaju jako sretno i zaljubljeno - komentirali su svjedoci. 

Par će kasnije ići i na dobrotvorno druženje organizacije Terrence Higgins Trust World AIDS, a zatim će u umjetničkom centru gledati 'hip hop operu'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Johndenver 02.12.2017.

    Nije tak baš lepa kak se piše

  • Ljenjuškanje 01.12.2017.

    Kak ovi popularnost vraćaju. Ova ne sam da je pučanka, nego i mulatkinja...ejjj. Simpa čak i fakat ljepa...new Diana. Sigurno neće bit ekscesna kao prva NICE verzija za privlačenje simpatija.

  • 01.12.2017.

    svaki dan ce se sad pisat o njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare