To je to što me zanima!

Meghan je dramila oko tijare, a kraljica joj brutalno uzvratila

Novi detalji i Meghaninom ponašanju otkriveni su u novoj knjizi stručnjaka za kraljevsku obitelj, koja među ostalim opisuje situaciju s tijarom koja je nastala između princa Harryja, Meghan i kraljice Elizabete
Vidi originalni članak

Meghan Markle (40) je navodno pobjesnila i napravila dramu oko tijare koju je nosila na vjenčanju, a kraljica Elizabeta (95) vrlo ju je brzo spustila na zemlju, otkrio je stručnjak za kraljevsku obitelj Andrew Morton u svojoj knjizi 'Meghan: A Hollywood Princess'.

- Ona dobiva tijaru koju sam joj namijenila - rekla je kraljica princu Harryju (37) koji je stao na stranu svoje supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Time je kraljica dala Meghan i Harryju doznanja da ona ne može birati tijaru, i da njezino 'primadonsko' ponašanje nije prihvatljivo.

Čuvarica kraljevskog nakita Angela Kelly (63) informirala je bijesnog princa da se mora pridržavati određenih sigurnosnih protokola kako bi se pristupilo neprocjenjivom nakitu, što se Harryju nije svidjelo.

- Što Meghan želi, Meghan dobiva - rekao je Harry, no tom izjavom nije uspio dobaviti željenu tijaru.

NEOBIČAN POTEZ Meghan i Harry 'tjeraju' fanove sa svoje web stranice: Ovdje ste već 20 minuta, napravite pauzu

Zanimljive detalje života na dvoru otkrio je stručnjak za kraljevsku obitelj Andrew Morton (68) u svojoj knjizi "Meghan: A Hollywood Princess'.

U bombastičnoj knjizi spomenuo je i navodne razloge zbog kojih su Harry i Meghan napustili Englesku, a među njima je i iznimno neprijateljski stav princa Williama (39).

Iako je princ William navodno maltretirao članove obitelji, braća su izjavila da su 'duboko potreseni' navedenim tvrdnjama britanskih medija koji su proširili lažnu priču.

Braća se brinu o mentalnom zdravlju i takvo im je ponašanje nezamislivo.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • wooly 28.09.2021.

    Koja je ta ljeva il desna??

  • Croatian32 28.09.2021.

    Od svih zena svijeta on na tu ghetto zenturacu nabajsa. Takve price opstaju samo u bajkama. Naravno da su morali se odseliti iz Kraljevske obitelji. A on obicni njonjo, nikakav isto. Sramota za familiju. Zato su ga se i rijesili

  • Andjelica 28.09.2021.

    Ma dajte najte tko zna šta je tu istina uvijek je kriva megan ipak je hari njihov

Komentiraj...
Vidi sve komentare