To je to što me zanima!

Meghan je luda ako dopusti ocu da bude dio Archiejevog života

Archie zaslužuje biti odgojen u sretnom domu, a ne u ovoj osvetoljubivoj situaciji koja je stvorena, rekla je Roslyn, majka Meghanine polusestre Samanthe i polubrata Thomasa
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) rodila je početkom tjedna sina Archieja, a povodom njezine prinove oglasila se i Roslyn Markle (37), bivša supruga njezinog oca Thomasa Marklea (74). Roslyn kaže kako je njezin bivši suprug bio užasan otac njihovoj djeci i da je Meghan luda ukoliko da uključi u Archiejev život, prenosi The Sun.

- Pokazao je Meghan da mu ne može vjerovati. Ona to mora znati. Ne govorim iz gorčine, nastavila sam s životom prije mnogo godina, nego iz zabrinutosti. Archie zaslužuje biti odgojen u sretnom domu, a ne u ovoj osvetoljubivoj situaciji koja je stvorena - rekla je Roslyn, majka Meghanine polusestre Samanthe (54) i polubrata Thomasa (53).

Roslyn tvrdi da ju je Thomas varao tijekom njihovog braka, drogirao se i izgladnjivao obitelj trošeći zajednički novac pa je ona morala krasti hranu po trgovinama. Međutim, Thomas govori da su to sve laži. Bili su u braku 11 godina, od 1964. do 1975., a upoznali su se godinu dana prije vjenčanja. Ubrzo nakon što su započeli zajednički život, Thomas se često derao na Roslyn i gubio živce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 11.05.2019.

    Kakvi paraziti ta njezina nazovi obitelj(osim mame)

  • 11.05.2019.

    Ima žena pravo, ovoga a i polusestru što dalje od djeteta!

  • Awesome McAwesome 11.05.2019.

    Zasto? Zasto nas mucite s njima?? De pisite mal o tome kak sunce sija il kak kisa pada.... Al dosadni ste s njima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare