To je to što me zanima!

Meghan je namjerno smještena da se ne vidi? Tijekom mise je svijeća stajala ravno ispred nje

Raspored slagan po približnoj starosnoj dobi nema smisla jer je princeza Eugenie sjedila iza princa Williama sa suprugom Jackom i majkom Sarom Ferguson, dok je Lady Louise Windsor sjedila nekoliko mjesta prije nje
Vidi originalni članak

Tijekom kraljičinog sprovoda neki gledatelji pitali su se zašto su unuk pokojne Elizabete II., princ Harry (38), i njegova supruga Meghan Markle (41) sjedili u drugom redu tijekom ceremonije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kralju Charlesu III. (73) i njegovoj supruzi Camilli (75), u prvom redu su se pridružili princeza Anne (72) i njezin suprug Sir Tim Laurence, princ Andrew (62) i prince Edward (58) sa suprugom Sophie. U prvom redu su i princ William (40) i princeza Kate (40), te njihovo dvoje djece, princ George (9) i princeza Charlotte (7). 

U drugom redu, odmah iza svog oca kralja, sjedio je princ Harry, koji je bio odjeven u odijelo i nosio svoja vojna odličja, te supruga Meghan. Sussexima su se u drugom redu pridružile Harryjeve sestrične, princeze Beatrice i princeze Eugenie s muževima i majka Sarah Ferguson.

Twitter su ubrzo preplavila pitanja o rasporedu sjedenja i zašto Harry nije sjedio uz svog starijeg brata Williama. Prema pisanju magazina Hello čini se da je to uloženo mnogo razmišljanja. Kad se bolje pogleda, kraljičini unuci sjedili su približno prema svojoj dobi. Dok je William, kao novi nasljednik bio u prvom redu, čini se da je ostatak obitelji sjedio prema redoslijedu rođenja.

Neki smatraju da je Markle namjerno stavljena na to mjesto jer se zbog pozicija kamera većinu vremena nije vidjela jer je pogled zaklanjao suprug princeze Anne. Na Twitteru se vodi rasprava jer se ispred vojvotkinje nalazila i velika crkvena svijeća koja je dodatno zaklanjala pogled.

POTVRDIO BIVŠI ČASNIK Kraljica Elizabeta tek pokopana, a Britanci već planiraju sprovod Charlesa III.: 'Nažalost tako je'

Drugi ipak tvrde da raspored slagan po približnoj starosnoj dobi nema smisla jer je princeza Eugenie sjedila iza princa Williama sa suprugom Jackom i majkom Sarom Ferguson, dok je Lady Louise Windsor (18) sjedila nekoliko mjesta prije nje.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 8

  • avatar2 22.09.2022.

    Jeli nije dosta vise sa tom Megan i Harijem?On da je imao pameti pobjegao bi glavom bez obzira prvi put kad se s tom aždajom sreo a sad kad nije i ima dvoje djece nek se poklopi ušima i šuti.

  • 21.09.2022.

    A gdje je bakica/nonica

  • Scrooge Mc.Duck 21.09.2022.

    Vidim da još nije gotova šarada o kraljevskoj obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare