To je to što me zanima!

Meghan je odala počast Lady Di: Poljubila Harryja baš kao što je Diana svog Charlesa 1985.

Velike zaljubljenike u priču kraljevske obitelji upravo taj trenutak podsjetio je na 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Charlesu uručivala princeza Diana koja poljubac nije skrivala
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (40) došla je u Santa Barbaru u Kaliforniju podržati muža, princa Harryja (37). Njezin suprug sudjelovao je na polo turniru gdje je njegova ekipa u konačnici pobijedila.

POGLEDAJTE VIDEO: U kolovozu 2021. Meghan je napunila 40

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Događaj je bio otvoren za javnost i privukao je slavne zvijezde, uključujući glumicu Rebel Wilson i Abigail Spencer. Meghan je, kao i uvijek, bila elegantno odjevena. Pojavila se u bijeloj suknji, crnoj košulji s bijelim točkicama i velikom crnom šeširu. Pobjednicima je uručila nagrade, a član pobjedničkog tima bio je i princ Harry. Nakon što je čestitala ostatku ekipe, povelju je uručila suprugu te ga strastveno poljubila. Sve je pokušala prekriti rukom.

Velike zaljubljenike u priču kraljevske obitelji upravo taj trenutak podsjetio je na 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Charlesu uručivala princeza Diana koja poljubac nije skrivala. 

Posebno je zanimljivo što je princeza Diana tom prigodom nosila bijelu košulju sa crnim točkama, a Meghan Markle je sada nosila crnu sa bijelim točkama.

POGLEDAJTE I NAJAVU NOVE SEZONE EKSPERIMENTA: 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nap7 24.05.2022.

    Bar je iskreno voli ne kao charles dianu

  • bree77 24.05.2022.

    A koja je sličnost? Poljubac ko poljubac

  • 24.05.2022.

    Gledajući ovdje Dianu i Charlesa, moglo bi se i prevariti i pomisliti da tu ima emocija 😬

Komentiraj...
Vidi sve komentare