To je to što me zanima!

Meghan je otkazala punomoć odvjetniku jer on brani i Deppa

Meghan smatra kako je poznati odvjetnik previše fokusiran na spor holivudske zvijezde, a istovremeno želi pružiti podršku Amber Heard, Deppovoj bivšoj supruzi, koja je holivudsku zvijezdu optužila za nasilje.
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) pokrenula je tužbu protiv Associated Newspapers Limited (ANL) grupacije, koja stoji iza britanskog tabloida Daily Mail i još nekolicine glasila 2019., no spor će zasigurno potrajati još neko vrijeme. Glavna rasprava u tom procesu zakazana je za 11. siječnja 2021. godine, odlučeno je upravo  na Visokom sudu u Londonu, no ono što je u javnosti više odjeknulo je kako je Markle otkazala punomoć svojem dosadašnjem odvjetniku Davidu Sherborneu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezin novi pravni tim predvodit će Justin Rushbrooke, koji zastupa i Naomi Campbell te J.K. Rowling, a britanski mediji pišu kako su za to ključna dva razloga. Prvi je taj što Meghan nije bila zadovoljna prvim ročištem uz Sherbornovu pravnu pomoć, a drugi je taj što isti odvjetnik zastupa i Johnnyja Deppa u sličnom sporu protiv The Suna.

DEPP PROTIV AMBER Sudska saga bliži se svom kraju, a obilježili su je poroci i nasilje

Meghan smatra kako je poznati odvjetnik previše fokusiran na taj spor, a istovremeno želi pružiti podršku Amber Heard, Deppovoj bivšoj supruzi, koja je holivudsku zvijezdu optužila za nasilje. 

Markle, inače, tuži ANL zbog pet članaka, a radi se o tekstovima u kojima su objavljeni dijelovi rukom pisanog pisma koje je ona poslala svom ocu Thomasu u kolovozu 2018. Vojvotkinja traži odštetu zbog zlouporabe privatnih informacija, povrede vlasničkih prava i kršenja zakona o zaštiti privatnosti, no tabloid negira sve te tvrdnje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare