To je to što me zanima!

Meghan Markle i princ Harry u listopadu kreću na prvu turneju

Posjetit će Australiju, Novi Zeland, Fidži i Tongu, a putovanje će trajati dva tjedna. Najviše će se baviti promoviranjem 'Invictus Gamesa', sportskog natjecanja za ratne invalide kreiranog na Harryjevu inicijativu
Vidi originalni članak

Kraljevska je obitelj vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle (37) od svibnja pripremala za prvu veliku misiju. Otkako se udala za princa Harryja (33) morala se upoznavati s kraljevskim pravilima i protokolima, a za manje od mjesec dana kreće sa suprugom na njihovu prvu zajedničku međunarodnu kraljevsku turneju. 

U listopadu će supružnici posjetiti Australiju, Novi Zeland, Fidži i Tongu, a putovanje će trajati dva tjedna. Najviše će se baviti promoviranjem 'Invictus Gamesa', sportskog natjecanja za ratne invalide kreiranog na Harryjevu inicijativu. Od 20. do 27. listopada u Sydneyu, čak 500 veterana iz 18 različitih država će se natjecati u više od deset sportova. 

Prve 'Invictus Games' su bile u Londonu 2014., a bivši nogometaš David Beckham (43) ove godine će se pridružiti kraljevskom paru u Australiji te će biti ambasador igara. David je sa suprugom Victoriom (44) bio na kraljevskom vjenčanju u Windsoru. 

Meghan je nakon vjenčanja do sada službeno posjetila samo glavni grad Irske, Dublin. Privatno je 'letjela' u Toronto gdje je prije živjela. Princ Harry joj se tada nije pridružio, već je vojvotkinja to vrijeme iskoristila kako bi se družila sa starim prijateljima.  

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 10 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • su57f22 14.09.2018.

    Gade mi se te kraljevske šprehe.Treba ih sve uklonit ko u Rusiji.Samo se bogate,a nista ne rade.

  • whitepearl 13.09.2018.

    tako zgodan komad da si može tako usrat život ...:-D

  • Simot 13.09.2018.

    A koje će pjesme izvoditi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare