To je to što me zanima!

Meghan sama leti za Toronto: Strogo je zabranjeno prići joj

Ovo putovanje će vojvotkinja iskoristiti kako bi se družila sa svojim starim, dragim prijateljima. Nakon što provede neko vrijeme u Torontu, posjetit će SAD, pišu britanski mediji
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) 'uskočila' je na let za Toronto, u kojemu je prije živjela i snimila svih sedam sezona serije 'Face', bez svog supruga, princa Harryja (33). Ovo je njezino prvo samostalno putovanje otkako je u svibnju rekla sudbonosno 'da'.

Vozila se u komercijalnoj klasi zrakoplova kompanije 'Air Canada' kojima je Kensingtonska palača dala stroge upute da moraju štititi privatnost vojvotkinje tijekom leta. Zatražili su da nitko ne smije Meghan niti fotografirati niti joj prići u avionu. 

Ovo putovanje će vojvotkinja iskoristiti kako bi se družila sa svojim starim, dragim prijateljima. Nakon što provede neko vrijeme u Torontu, posjetit će SAD, pišu britanski mediji.

Poznato je da već mjesecima traje 'obiteljska drama' koju kreiraju Meghanin otac Thomas (74) i polusestra Samantha (53). Budući da im je sada bliže, mnogi se pitaju hoće li se vidjeti s njima. Iako nema informacija iz kraljevske obitelji o tome, nagađa se da će Meghan ipak izbjeći susret s ocem. Pogotovo jer je Thomas nedavno naveo cijeli niz optužbi za nju, njezinog supruga i cijelu kraljevsku obitelj. Čak ih je nazvao 'stepfordskom obitelji'. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • NivesG 21.08.2018.

    Mene zanima je li Meghan ima redovnu stolicu?

  • 20.08.2018.

    Ovako iskreno, više ste dosadili s njima.

  • teaa 20.08.2018.

    Dosadni su vise s tim njenim starim i polubracom i polusestrama. Zena ima majku, pristojnu zenu koja radi svoj posao, odavno se rastala od tog bezveznjaka, a polubraca su ocito ljubomorna na slavu i ljepotu mlađe sestre. Da sam na njenom mjestu tim ljudima ne bi poklonila ni 5 min paznje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare