To je to što me zanima!

Meghan na kraljevsku svadbu 'zaboravila' pozvati svog brata

Par će se vjenčati 19. svibnja u kapeli St. George u koju stane oko 800 gostiju, a pozivnicu za dugo očekivanu ceremoniju su, s Meganine strane obitelji, za sada dobili njezini roditelji; majka Doria i otac Thomas
Vidi originalni članak

Odmah nakon što su neki članovi uže obitelji buduće vojvotkinje Meghan Markle (37) objavili kako nisu pozvani na dugoočekivanu ceremoniju njezina vjenčanja s princom Harryjem (33), javio se i Thomas Markle Junior (51), brat američke glumice i humanitarke, i rekao kako je Megan 'zaboravila odakle dolazi'.

SVJESNA U ŠTO SE UPUŠTA Biograf Meghan Markle: Ona će drastično promijeniti monarhiju

- Nisam ni ljut ni ogorčen, prije sam povrijeđen - rekao je za The Sun Meghanin brat Markle Junior i dodao kako mu srce puca kad se sjeti kako su bliski on i sestra bili.  

- Odrasli smo zajedno i dijelili sve pa mi je ova situacija tim više čudna. Zbunjen sam njezinim postupkom baš zato što mislim kako vrlo dobro razumijem koliko je osjetljiva pozicija u kojoj se trenutno nalazi, kao i činjenicu da Kraljevska obitelj i javnost prate svaki njen korak. Ipak, sve zajedno ne može biti opravdanje Meghan da zaboravi na svoje korijene i obitelj - zaključio je Thomas. 

Brat Thomas tako neće prisustvovati Meghaninom vjenčanju, kao ni sestra, spisateljica Samantha Grant, koja isto nije dobila pozivnicu za ovaj dan koji se s nestrpljenjem iščekuje diljem Engleske, ali i diljem svijeta.   

JOŠ NEMA POZIVNICA Meghanina polusestra: Pozvala je strance na svadbu, obitelj ne

Podsjetimo, par će se vjenčati 19. svibnja u kapeli St. George u koju stane otprilike 800 gostiju a pozivnicu za dugo očekivanu ceremoniju su, s Meganine strane obitelji, za sada dobili samo njezini roditelji; majka Doria Ragland i otac Thomas Markle Sinior koji će ju i odvesti do oltara i predati princu Harryju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Hiroo_Onoda 04.05.2018.

    krajnje je vrijeme da netko razbuca tu uštogljenu monarhija i ako to treba biti Megan i Hari još bolje. Imali su Dijanu koju je obožavao cijeli svijet, a onom njenom niti Dijana nije bila dobra. Sada se javlja polubrat koji je vjerojatno očekivao da će mu krenuti kada Megan završi u kraljevskoj familiji, a čini se da su i ostali iz familije tu ženu doživjeli kao bankomat. Neka svatko misli što želi, ali familija je u stanju iz čovjeka isisati i posljednju kap krvi, a ima ostavinskih rasprava gdje nakon smrti ostavitelja nastaje pravo kolinje oko ostavštine. Jedna od naših najboljih pjevačica je na upit zašto nema djece za "pod stare dane" jednostavno odgovorila da bi to bilo licemjerno od nje. Odabrala sam karijeru i uz taj posao nisam mogla biti savršena majka koja bi narodila djecu samo zato da se u starosti mogu za mene brinuti. Osobno ne volim ljude koji svoju djecu već sa par godina počinju drilati za neku unosnu profesiju (tenis, nogomet, košarka, klavir, balet, izbor male miss i slično). Djeca trebaju svoje djetinstvo odraditi u "punom radnom vremenu" i jedino tada od njih mogu postati kvalitetni ljudi.

  • histria0@yahoo.com 03.05.2018.

    Znači - već je počelo!

  • medeki 20.04.2018.

    Kad mi obitelj ne bi mogla biti na najvažniji dan, taj dan bi bio odgođen, pa ako treba i zauvijek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare