To je to što me zanima!

Meghan opet na udaru: Nosila je dijamante 'zloglasnog' princa

Bivša glumica je kao vjenčani poklon od saudijskog prijestolonasljednika dobila dijamantne naušnice. Problem je u tome što ih je nosila na večeri tri tjedna nakon što je princ naredio ubojstvo novinara
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) očekivali su prvo dijete kad su u listopadu 2018. godine bili na turneji u sklopu koje su posjetili Maroko, Novi Zeland, Australiju i Fiji.

POGLEDAJTE VIDEO: Uskoro izlazi 'intervju godine'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saudijski prijestolonasljednik Mohammed Bin Salman (35) darovao je bivšoj glumici dijamantne naušnice kao vjenčani poklon, koje je zatim nosila na večeri u Fidžiju. Sjedinjene Američke Države tvrde da je Mohammed odobrio ubojstvo svog kritičara, novinara Jamala Khashoggija.

Meghan je nosila naušnice svega tri tjedna nakon ubojstva. U to vrijeme pisalo se da su naušnice posuđene, a britanski mediji navode kako Meghan ne poriče da je to rekla, iako je znala da joj ih je darovao saudijski princ. 

Naušnice je nosila i na 70. rođendan Harryjeva oca, princa Charlesa (72) samo mjesec dana nakon. Ipak, od tog trenutka ih više nije imala.

NE DOPUŠTAJU MALTRETIRANJE Meghan u problemima? Palača pokrenula istragu o njezinom ponašanju prema zaposlenicima

S obzirom da su početkom 2019. napustili kraljevske obveze, a i uzevši u obzir da se na taj poklon gleda kao na poklon stranih vođa, naušnice su službeno vlasništvo dvora. Strani mediji upitali su odvjetnika para o tome gdje se nalaze naušnice i što se dogodilo s njima, ali nije htio komentirati. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sircus 05.03.2021.

    ovo je staljin u arapskom svijetu.apsolutna moc...da ubijes i svi to znaju...i nista

  • CoolRi 05.03.2021.

    Sve me strah da ce i Megan nastradat u nesreci autom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare