To je to što me zanima!

Meghan prijateljicama otkrila spol bebe? 'Očekuje se dječak'

Vojvotkinja je u New Yorku provela šest dana sa starim prijateljicama, pritom potrošila milijune i navodno im otkrila spol djeteta
Vidi originalni članak

Meghan Markle (37) i princ Harry (34) očekuju dječaka, a o tome otvoreno govore sa svojim prijateljima, tvrdi izvor blizak paru, a prenosi britanski Mirror. Iako isprva nije željela znati spol djeteta, ako je vjerovati ovim navodima vojvotkinja od Sussexa se u međuvremenu ipak predomislila. 

Suprotno strogim kraljevskim pravilima, Meghan je nedavno priredila baby shower na kojem su je prijateljice, između ostalih i Serena Williams (37) te Amal Clooney (41) obasipale darovima za nerođenu bebu, u apartmanu luksuznog hotela u New Yorku. Za dodatnu težinu ovih navoda zaslužna je i glumica Abigail Spencer (37) koja je na darivanje došla s poklonom zamotanim u plavu boju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Prilikom povratka u London Meghan je čuvala privatna služba umjesto kraljevskog osiguranja što bi bilo po protokolu, ali zaobilaženje pravila već je postalo njezin zaštitni znak te se na presedane poput ovog više i ne gleda s posebnim čuđenjem. 

Markle je u New Yorku provela šest dana sa starim prijateljicama, a mediji su saznali da je cjelokupno putovanje koštalo oko 3 milijuna kuna te da će dio troškova njezinog odmora u Americi snositi i porezni obveznici Velike Britanije. 


BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mrs 25.02.2019.

    Toliko neprirodno izgleda taj drob 🤨

  • mily 25.02.2019.

    daj rodi već jednom i makni ruku sa trbuha!

  • iiiih 25.02.2019.

    To sro je narucila, ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare