To je to što me zanima!

Meghan se jako uznemirila zbog šaljive scene u animiranoj seriji South Park: Zvala i odvjetnike

'South Park' je u posljednjoj epizodi ismijao princa Harryja i Meghan u kojemu likovi govore kako su dosadni publici. Meghan je to jako uznemirilo iako odbija pogledati epizodu
Vidi originalni članak

Meghan Markle (41) navodno je ostala jako uzrujana i shrvana zbog toga što su, kako smatraju, ona i njezin suprug princ Harry (38) ismijani u novoj epizodi animirane serije 'South Park'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'South Park' je u posljednjoj epizodi ismijao princa Harryja i Meghan u kojemu likovi govore kako su dosadni publici. Meghan je to jako uznemirilo iako odbija pogledati epizodu, piše Daily Mail.

Prošlotjedna epizoda prikazuje 'princa i princezu od Kanade' , mladi kraljevski par koji moli za privatnost privlačeći pozornost na sebe.

POGLEDAJTE VIDEO: KVIZ O FAŠNIKU S NAGRADOM

'IGNORIRALA JU NA SETU' Posvađale se na snimanju filma? Meghan Markle naljutila slavna glumica Jennifer Aniston

Princ i njegova supruga, koja nosi istu ružičastu odjeću koju je Meghan nosila za Trooping the Colour 2018., vide se kako promoviraju prinčevu knjigu 'Waaagh' , čija naslovnica jako podsjeća na Harryjeve memoare Spare.

Navodno je par angažirao odvjetnike zbog South Parka, zbog kojeg bi mogle uslijediti pravne posljedice. Serija je izazvala brojne negativne komentare, neki od gledatelja su se razljutili jer smatraju da je 'South park' pretjerao.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGI DIO KVIZA O FAŠNIKU

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare