Show

Komentari 1

Posvađale se na snimanju filma? Meghan Markle naljutila slavna glumica Jennifer Aniston

Posvađale se na snimanju filma? Meghan Markle naljutila slavna glumica Jennifer Aniston

Zajedno su snimale film 'Kako se riješiti šefa' i te je godine navodno došlo do nesuglasica između nekadašnjih kolegica

Meghan Markle (41) i Jennifer Aniston (54) veže film 'Kako se riješiti šefa' zbog kojeg su se i posvađale 2011. Vojvotkinja je htjela da ju glumica primijeti i da postanu dobre prijateljice, ali Jen je uopće nije doživljavala na snimanju, navodi Mirror.

- Kada je Meghan dobila ulogu u filmu, imala je viziju da pokaže Jen koliko je ona nevjerojatna i da postanu dobre prijateljice, ali to se nije ni izbliza dogodilo. Jen jedva da je primijetila da je bila tamo, a Meghan je bila shrvana kada je saznala da je njena uloga izrezana na samo 30 sekundi - otkrio je neimenovani izvor za New Idea.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Britain's Meghan, the Duchess of Sussex, and Prince Harry, Duke of Sussex, attend a roundtable discussion on gender equality with The Queen's Commonwealth Trust (QCT) and One Young World at Windsor Castle

Dodao je i da je Meghan bila toliko uzrujana zbog toga pa je ružno opisala cijelu produkciju, što se nikome nije svidjelo. Međutim, postoje glasine i da je njihova svađa započela početkom 2000-ih, kada je vojvotkinja tek počinjala s glumačkom karijerom, i to nakon što je izjavila da želi biti 'buduća gospođa Pitt', misleći na Brada Pitta (59), tadašnjeg supruga Jennifer.

Dalje se dodaje kako se ipak nadaju da će uspostaviti ponovno prijateljstvo unatoč svađama, za koje rijetki zapravo i znaju. Bivše kolegice navodno žele uspostaviti lijep odnos, i to nakon što je Jennifer nedavno kupila kuću u istom području u kojem živi Meghan s princem Harryjem (38) i djecom. 

Inače, Jen je prošle godine platila 15 milijuna dolara za imanje Oprah Winfrey (69) koje se nalazi u Montecitu, na kalifornijskoj obali, a koje je dom brojnim holivudskim zvijezdama, kamo bi se uskoro i sama trebala preseliti.

USA - 26th Screen Actors Guild Awards - Los Angeles

Najčitaniji članci