To je to što me zanima!

Meghan tužila britanski tabloid: Nastoji spriječiti objavu imena prijateljica koje su dale izjave

Supruga princa Harryja, Meghan Markle, zatražila je u četvrtak od suda da zabrani izdavaču tabloida Mail on Sunday objavu imena pet njezinih prijateljica koje bi mogle biti svjedokinje u sudskom sporu koji je u tijeku
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) tuži britanskog izdavača Associated Newspapers zbog članaka u tabloidu Mail on Sunday objavljenih prošle godine koji uključuju dijelove pisma koje je poslala svom ocu Thomasu Markleu (75) u kolovozu 2018.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Meghan i Harry su najplaćeniji celebrity par'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tabloid opravdava objavu pisma tvrdnjom da je pet neimenovanih Meghaninih prijateljica iznijelo njezinu verziju događaja u intervjuima za američki magazin People. 

Njezini odvjetnici kažu da nije istina da je ona ovlastila svoje prijateljice ili dogovorila s njima da govore magazinu People o tom pismu, a u četvrtak su priopćili da Associated Newspapers prijeti da će objaviti njihova imena.

- Ne sudi se tim ženama, niti meni. Sudi se izdavaču tabloida Mail on Sunday - rekla je Meghan u izjavi za londonski Visoki sud.

KRALJEVSKE SVAĐE Cure novi detalji: Meghan urla, Kate plače, a Harry sve to gleda

- Svaka od tih žena privatna je osoba, mlada majka, i svaka ima temeljno pravo na privatnost -  dodala je ona.

Meghan i Harry (35) sa svojim sinom Archiejem žive u Los Angelesu nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti krajem ožujka, djelomično i zbog intenzivnog miješanja medija u njihove živote.

U svibnju je sudac u tom predmetu odbacio dio njezine tužbe da su novine djelovale nepošteno i izazvale svađu između nje i njezina oca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pikzibner 09.07.2020.

    Meghan se protivi objavi imena kako djevojke ne bi svjedočile da je bila upoznata s tim da će one u intervjuu za People spomenuti sadržaj pisma, te time indirektno dala privolu da sadržaj postane dio javne domene, što zauzvrat daje medijima pravo objaviti sadržaj u svrhu izvještavanja, recenzije ili kritike. Žalosno kad jedna Amerikanka želi krivnju dokazati uskratom prava na pravednu obranu. To govori mnogo o njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare