To je to što me zanima!

Meghan u problemima? Palača pokrenula istragu o njezinom ponašanju prema zaposlenicima

Članovi osoblja koji su uključeni u ovu situaciju bit će pozvani da sudjeluju u istrazi. Kraljevska obitelj ne tolerira maltretiranje ili uznemiravanje na radnom mjestu, rekao je glasnogovornik Buckinghamske palače
Vidi originalni članak

Buckinghamska palača pokrenula je istragu zbog optužbi za emocionalno nasilje koje je Meghan Markle (39) navodno vršila nad zaposlenicima palače, javlja Mirror

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Markle se optužuje da je prijetila jednom od njezinih najbližih savjetnika u palači, a navodno je otjerala dvoje osobnih asistenata iz kućanstva i namjerno narušila povjerenje u trećeg. Glasnogovornik Meghan i princa Harryja (36) tvrdi kako su zapravo njih dvoje u cijeloj situaciji bili žrtve. 

- Očito je da smo svi zabrinuti zbog navoda u The Timesu nakon tvrdnji bivšeg osoblja vojvotkinje - rekao je pak glasnogovornik Buckinghamske palače, prenose strani mediji. Markle kaže da je novina The Times pod utjecajem britanske kraljevske obitelji koja ima za cilj slati u javnost dezinformacije o njoj, govoriti o tome kako se loše ponašala prema zaposlenima u palači, a sve je to 'pušteno' svega nekoliko dana prije intervjua kod Oprah Winfrey (67) da bi se stvorila loša slika o njoj. 

- Naš tim za ljudske resurse proučit će okolnosti navedene u članku. Članovi osoblja koji su uključeni u ovu situaciju bit će pozvani da sudjeluju u istrazi. Kraljevska obitelj ne tolerira maltretiranje ili uznemiravanje na radnom mjestu - dodao je glasnogovornik. 

'POTJERALA RADNIKE' Strah ih je intervjua pa iz Palače šire gnjusne priče o Meghan

Osim što su Meghan za maltretiranje optužila dva starija člana osoblja, još jedan od bivših zaposlenika tvrdi kako ga je Meghan osobno ponizila. The Times piše kako je žalbu u listopadu 2018. podnio Jason Knauf, tada tajnik za komunikaciju para. Harry je osobno intervenirao i molio Knaufa da to ne čini. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mala vatra 06.03.2021.

    Osoblje koje joj je nametnuto...a oni nek pripaze da ne završe kao Diana...

  • Obren257 04.03.2021.

    Jos takvih vijesti.I dalje mediska sutnja u svezi pljackaskog plana vanbracnog ministra i ove zlocinacke vlade.Svaki utorak cijena goriva i plina je enormno veca. Benzin 95 oktana je presao 10 kuna/lit.,a 100 oktana je presao 11 kuna/lit.U Sloveniji je oko 8 kuna.Duhan i preradjevine otisle u nebo.Bezalkoholna pica ("radi skrbi o nasem zdravlju") isto gore.Kamere za nadzor brzine se mnoze teroristickom brzinom i to je radi naseg zdravlja.Ppgledajmo cijene uhljebnickog HP ekspresa.Dosta puta je postarina skuplja od dostavljenog predmeta.Za lokalne izbore ogradjuju se tereni za (laznu) izgradnju socijalnih stanova.Sjetimo se proslih lokalnih izbora.Nakon dobivenih izbora ZNAse,da su na mnogim lokacijama preko noci nestajala gradilista i strojevi.Ludi narod ce to zaboraviti u petom mjesecu kod novih izbora i ponovo dati glas (i neizlaskom na izbore) ovima koji su nanjeli vise stete domovini nego domovinski rat.

  • 04.03.2021.

    Megan mu nije trebala,kada to shvati bice previse kasno-dolaskom u takve obitelji mora se prilagoditi njihovim "normama",izbacivanje "prljavog vesa"joj nije trebalo kao ni plač/u intervjuu pune oci suza-citat:"žena laže suze prosipljuci,a trgovac se smijući"/

Komentiraj...
Vidi sve komentare