To je to što me zanima!

Meghan u trudnoći pauzira od štikli: Njezine balerinke su hit

Nakon nekog vremena preobula se u stilistima najomraženiju obuću. Time je Meghan opet izmijenila kraljevska pravila jer članice kraljevske obitelji rijetko kad nose ravnu obuću na službenim događajima
Vidi originalni članak

Dok je vojvotkinja Kate Middleton (36) još u trećem tromjesečju trudnoće hodala u štiklama, Meghan Markle (37) se već u 12 tjednu trudnoće odlučila za udobniju obuću. 

Na međunarodnoj turneji po Australiji, gdje je otišla sa suprugom princom Harryjem (34), hodanje u visokim potpeticama ju je izmorilo. Nakon nekog vremena novopečena se vojvotkinja preobula u stilistima najomraženiju obuću - balerinke. 

Time je Meghan opet izmijenila kraljevska pravila jer članice kraljevske obitelji rijetko kad nose ravnu obuću na službenim putovanjima i događajima. Crnim balerinkama marke Rothy's, koje se prodaju za 125 dolara (oko 800 kuna), ubrzo je porasla prodaja. 

Prvog dana njihove međunarodne turneje tijekom koje će posjetiti Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland, Meghan je nosila kreaciju australske dizajnerice Karen Gee čija je cijena oko 1800 australskih dolara, odnosno 8 tisuća kuna. 

Nakon što su osvanule fotografije vojvotkinje u bijeloj haljini gdje joj se nazirao trudnički trbuh, web stranica dizajnerice se 'srušila' jer su mnogi htjeli sebi priuštiti baš tu odjevnu kombinaciju. Meghan je na haljinu iskombinirala Stuart Weitzman salonke. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Brooklyn77 19.10.2018.

    moze li mi netko na jedno pitanje odovoriti?? Zasto su zene povodljive ovce?? da neka vip-zena stavi govno na glavu..ove tkzv. Follower bi ga isto stavile ...whyyyyyyyy???????

  • plik 19.10.2018.

    jezuš, koje štrkljine... :))

  • Iskrena mala 19.10.2018.

    A šta bi trebala? Trudna i teško joj je u tom stanju i normalno da će si olakšati kako god može.

Komentiraj...
Vidi sve komentare