Obavijesti

Show

Komentari 16

Meghan u trudnoći pauzira od štikli: Njezine balerinke su hit

Meghan u trudnoći pauzira od štikli: Njezine balerinke su hit
9

Nakon nekog vremena preobula se u stilistima najomraženiju obuću. Time je Meghan opet izmijenila kraljevska pravila jer članice kraljevske obitelji rijetko kad nose ravnu obuću na službenim događajima

VIDEO

Dok je vojvotkinja Kate Middleton (36) još u trećem tromjesečju trudnoće hodala u štiklama, Meghan Markle (37) se već u 12 tjednu trudnoće odlučila za udobniju obuću. 

Na međunarodnoj turneji po Australiji, gdje je otišla sa suprugom princom Harryjem (34), hodanje u visokim potpeticama ju je izmorilo. Nakon nekog vremena novopečena se vojvotkinja preobula u stilistima najomraženiju obuću - balerinke. 

The Duke and Duchess of Sussex Australia

Time je Meghan opet izmijenila kraljevska pravila jer članice kraljevske obitelji rijetko kad nose ravnu obuću na službenim putovanjima i događajima. Crnim balerinkama marke Rothy's, koje se prodaju za 125 dolara (oko 800 kuna), ubrzo je porasla prodaja. 

Royal tour of Australia - Day One

Prvog dana njihove međunarodne turneje tijekom koje će posjetiti Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland, Meghan je nosila kreaciju australske dizajnerice Karen Gee čija je cijena oko 1800 australskih dolara, odnosno 8 tisuća kuna. 

Royal tour of Australia - Day One

Nakon što su osvanule fotografije vojvotkinje u bijeloj haljini gdje joj se nazirao trudnički trbuh, web stranica dizajnerice se 'srušila' jer su mnogi htjeli sebi priuštiti baš tu odjevnu kombinaciju. Meghan je na haljinu iskombinirala Stuart Weitzman salonke. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu