To je to što me zanima!

Meghan: 'Više se ne obazirem na ružne komentare i tračeve'

U trenutku kad se budete mogli osloboditi svih tih drugih i nebitnih mišljenja o onome za što sami znate da je istina, tada je vrlo jednostavno živjeti u mirom i s autentičnošću, rekla je Meghan
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) sudjelovala je na virtualnom okupljanju na kojem je glavna tema bila stvaranje zdrave i humane tehnologije za budućnost. Progovorila je o lošim komentarima koji se nižu na njen račun i dezinformacijama na internetu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan dobila posao preko veze

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U mom slučaju, već sam se odavno s tim svim pomirila. Ne obazirem se na kritike, ružne komentare, izmišljene priče i tračeve jer sam slobodna osoba. U trenutku kad se budete mogli osloboditi svih tih drugih i nebitnih mišljenja o onome za što sami znate da je istina, tada je vrlo jednostavno živjeti u mirom i s autentičnošću - rekla je Meghan, piše Page Six

Meghan se na okupljanje javila iz svog doma u Monecitu, gdje živi sa suprugom princem Harryjem (36) i sinom Archiejem (1). Oni su joj, kaže, prioritet, a Meghan je tijekom karantene shvatila što je zaista bitno u životu i čemu se treba posvećivati pažnja. 

DOBILI 650 MILIJUNA KUNA? Dvor je zabrinut: Izlaze privatne snimke Meghan i princa Harryja

- Za mene to su moj suprug i sin. Naprosto uživam pratiti kako maleni raste i naša sva pažnja je trenutačno na tome - rekla je. 

Virtualno okupljanje, inače, traje tri dana i javit će se sve istaknute poslovne žene, zajedno s odabranim čelnicima iz politike, obrazovanja, sporta i umjetnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barica_30 02.10.2020.

    Meghan trenutno glumi ulogu života! I to vrlo dobro i perfidno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare