To je to što me zanima!

Meghanina najbolja prijateljica: 'Psihički me stalno zlostavljala'

Njih dvije danas i izgledaju isto, gotovo ih se ne može razaznati, imaju iste frizure, nose istu šminku, istu odjeću, pišu britanski mediji o odnosu Meghan i njezine najbolje prijateljice
Vidi originalni članak

Najbolja prijateljica Meghan Markle, stilistica Jessica Mulroney na društvenim mrežama objasnila je zašto je izbrisala Meghaninu fotografiju i zaključala svoj profil na Instagramu. Otkrila je i kako je godinama žrtva psihičkog zlostavljanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljudi često pitaju zašto sam obrisala neku fotografiju. Količina zlostavljanja i mržnje koju sam morala podnositi tri godine... Dosta mi je toga. Budite ljubazni, budite dostojanstveni. Svi smo odrasle osobe, prestanite se ponašati poput tinejdžera. Prave žene ne omalovažavaju druge žene - napisala je stilistica. 

Britanski mediji mjesecima su tvrdili kako je imala veliku ulogu u procesu napuštanja kraljevskih dužnosti Harryja i Meghan, a imala je i problema nakon što ju je influencerica Sasha Exeter nazvala 'primjerkom privilegiranosti bijelaca'. Stilistica je u tom trenutnu burno reagirala pa je zahvaljujući brojnim prijetnjama izgubila posao na ABC-ju i CTV-ju.

Ime ove pripadnice kanadskog visokog društva često se spominje kada je riječ o kraljevskoj obitelji otkako je u nju ušla Meghan. Jessica je osoba kojoj Meghan najviše vjeruje ili je barem vjerovala s obzirom na to da se 'šuška' kako su nedavno zahladile odnos. 

- Njih dvije danas i izgledaju isto, gotovo ih se ne može razaznati, imaju iste frizure, nose istu šminku, istu odjeću - pišu britanski mediji o odnosu Meghan i njezine najbolje prijateljice. S Jessicom je Meghan samo mjesec dana nakon prvog spoja s Harryjem, Meghan otišla na jedan od svojih posljednjih odmora u privatnosti

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Čeljo Brtika 12.09.2020.

    Kako joj je najbolja prijateljica, ako ju je psihički zlostavljala?

  • KusNjega 12.09.2020.

    Eto i ova dođe u medije zahvaljujući Megan

  • METALMIKE 12.09.2020.

    Tko si ti😜?

Komentiraj...
Vidi sve komentare