To je to što me zanima!

Mehunka je pokazala liniju na bazenu, u kadar joj uletio dečko

Snježana i Franz upoznali su se preko zajedničkih poslovnih partnera. Prati je na revijama njezinog modnog brenda Duchess, koji sve više osvaja svjetsko tržište, a zajedno uživaju i u slobodno vrijeme
Vidi originalni članak

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Snježana Mehun (49) u ove hladne dane, kada mnogi ne izlaze iz kuće zbog mjera određenih za suzbijanje korona virusa, ipak je pronašla zanimaciju. S dečkom Franzom Schillingerom, austrijskim poduzetnikom iz Beča, opustila se na bazenima u Opatiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Okinuli' su i fotografiju koju je Snježana podijelila na društvenim mrežama. 

- Kreneš se fotografirati za Instagram i naravno, uvijek ti se netko uvali u kadar - našalila se Mehun u opisu fotografije pa dodala:

MODNI SPEKTAKL Mehunka na reviji okupila bivše misice, a došao je i njezin dečko

- Kažem ja Franzu nakon nekoliko minuta lupanja po mobitelu kako je na svakoj fotografiji sa mnom, cijelo vrijeme. Rekao je da zna, ali da izgleda dobro. Kako da ga ne volim?

Snježana je odjenula jednodijelni badić kojim je istaknula figuru. Dobila je puno komentara, a mnogi su se dotaknuli njezinog odabranika koji im je, sudeći prema komentarima, simpatičan.

- To je čovjek koji je dobio bingo. Franz je najjači 'cooler' ikad - pisali su im.

Snježana i Franz upoznali su se preko zajedničkih poslovnih partnera. Prati je na revijama njezinog modnog brenda Duchess, koji sve više osvaja svjetsko tržište. Par inače nema problema s udaljenošću jer je Schilinger zbog poslovnih obaveza često u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • KMVA 13.01.2021.

    E,kad se covjek zeli nasmijat samo neka otvori ovakve clanke.Znaci komentari su za nasmijat do suza.Samo tako ljudi.😅😊😀

  • nikiriki10 13.01.2021.

    O ne evo i nje🥵

  • 13.01.2021.

    "Blago njoj"!! Ne mislim, doslovno..!😉😊😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare