To je to što me zanima!

Meksička Televisa će snimati svoju verziju 'Larina izbora'...

Dogovor s produkcijskom kućom Latinske Amerike o otkupu prava na 'Larin izbor' tek se postigao pa još nije poznato kad će se meksička inačica početi snimati
Vidi originalni članak

Ivan Herceg i Doris Pinčić, kao Jakov i Lara, bili su najpopularniji par u Hrvatskoj, baš kakvi su bili Fernando Colunga i Leticia Calderon u “Esmeraldi”. Taj par bi baš zato mnogi voljeli vidjeti kao meksičke Laru i Jašu. S obzirom na to da se tek postigao dogovor s najvećom produkcijskom kućom Latinske Amerike o otkupu prava na hrvatsku seriju, još nije poznato kad će se meksička inačica “Larina izbora” početi snimati, kao ni tko će glumiti.

Kako su u meksičkim sapunicama pojedini glumci “pretplaćeni” na tumačenje istih karaktera, napravili smo naš casting za uloge. Tako bi se pored glavnog ljubavnog para, koji bi utjelovili zvijezde “Esmeralde”, u ulozi negativca Dinka, kojeg je u hrvatskoj inačici glumio Filip Juričić, dobro snašao meksički glumac Cesar Evora. On se proslavio ulogama arogantnih posesivaca u sapunicama “Ukleta Mariana”, “Labirint strasti” i “Divlje srce”. Zločestu Nelu Zlatar, odnosno Eciju Ojdanić najbolje bi zamijenila meksička diva Laura Zapata koja u bogatoj glumačkoj karijeri nikad nije glumila dobricu.

Gledatelji je najviše pamte iz telenovela “Divlja ruža” i “Otimačica”, dok bi sluškinju, koju je kod nas igrala Helena Buljan, savršeno utjelovila Ana Martin. Ona je karijeru napravila na ulogama domaćica u serijama “Rubi” i “Zauvijek ću te voljeti”. Potaknuti uspjehom turskih sapunica, scenaristi Lare su u drugoj sezoni dio radnje preselili na Orijent. 
Možda i bogata meksička produkcija za uloge Arapa, koje su kod nas tumačili domaći naturščici, angažira neke od turskih zvijezda poput Ezela, Bali-bega ili sultana Sulejmana.

Do sada su nam prodali 'Divlju ružu', 'Esmeraldu'...

Televisu su osnovali 1955. i posluju s profitom. Lani su zaradili pet milijardi dolara. Njihove najgledanije sapunice su “Esmeralda”, “Divlja ruža”, “Moja sudbina si ti”...

Idi na 24sata

Komentari 65

  • nea-zg 22.08.2013.

    cesar evora sa 53 god da glumi dinka?? najssss

  • korisnica1 22.08.2013.

    a sadrži sva sranja koja sapunica moze sadržavat. iako u pocetku je bila i dobra

  • leonaleonic 21.08.2013.

    Koja je to kopija po redu? Oni od ljubića - mi od njih - oni od nas, a sve bez veze +negledljiva gluma. Ne pravim se pametna, ali stvarno nemam živaca gledati ni jednu domaću seriju. P.S. Zašto se zove domaća, to mi je nejasno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare