To je to što me zanima!

Meksikanka osvojila srce našeg vratara: Pričamo na dva jezika

Naš reprezentativac Matej Ašanin u vezi je s meksičkom ljepoticom Belen Aguirre s kojom ima sina Liama. Rukometni par trenutno živi u Zagrebu u koji su došli iz Lisabona
Vidi originalni članak

Svoju Belen upoznao sam dok sam branio u portugalskom Sportingu. Život u Lisabonu bio je predivan, a tamo smo dobili i djete, maloga Liama, ispričao nam je nedavno vratar naših “kauboja” Matej Ašanin (26).

On i bivša rukometašica Belen Aguirre u vezi su već dvije godine, a nedavno su se, zbog Matejeva angažmana u PPD-u Zagreb, preselili u hrvatsku metropolu. Zanimalo nas je i koji jezik se priča u njihovu malom domaćinstvu, a sjajni golman imao je spreman odgovor.

- Ja sa sinom nastojim pričati na hrvatskom, ali velika vam je to borba. Ha-ha-ha. Sa suprugom se bolje sporazumijevam na španjolskom i nadam se da će naš sin propričati oba jezika. Što više, to bolje - rekao nam je Ašanin.

A lijepa Belen se, sudeći prema njezinim fotografijama na društvenim mrežama, nakon rukometne karijere, u kojoj je nastupala i za reprezentaciju svoje zemlje, posvetila manekenstvu. Na društvenim mrežama prati je više od 60.000 ljudi, a atraktivna Meksikanka ih nastoji svako-malo usrećiti nekom fotkom. Lajkovi, očekivano, pljušte, a jedini zaključak je - ma taj Ašanin je baš pravi sretnik.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Faul 10.01.2020.

    Je li pricate ili razgovarate?

  • Maroje1 10.01.2020.

    Meksikanka može raditi u telekom firmi A1 koja je u vlasništvu meksikanca Carlosa Slima. Svijet je postao selo, samo ne voze traktori

  • _Varešak_ 09.01.2020.

    Zgodna dama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare