To je to što me zanima!

'Meksiko, ne koristi moje ime za lažnu političku propagandu'

Glumica Salma Hayek Pinault ljuta je što je photoshopom izmjenjena njezina fotografija iz Cannesa pa se čini kao da glumica podupire jednog političara iz rodnog Meksika
Vidi originalni članak

Ne intervenirajte u moje fotografije. Na crvenom tepihu u Cannesu nosila sam i ponosno mahala papirom na kojem je pisalo 'vratite naše djevojke', referirajući se na otmicu učenica u Nigeriji, gdje je skupina Boko Haram otela gotovo tristo nevinih djevojaka. Nisam i ne planiram podržati populističkog političara Andresa Obradora čije je ime photoshopom 'nadopisano' - ljutito je objašnjavala Salma Hayek Pinault (51).

Rođena Meksikanka udana je za francuskog vlasnika modnog carstva Henri Pinaulta (55) s kojim ima kći Valentinu Palomu (10). Posebno zato jer svoju zemlju voli više od ičega ne želi da njezin lik i djelo budu platforma za manipulaciju masama u Meksiku.

Nakon smrtonosnih potresa koji su pogodili tu zemlju novac Meksiku donirala je i njezina prijateljica i kolegica, Španjolka Penelope Cruz (43).

- Sestro i prijateljice, hvala ti na ljubavi prema mom rodnom Meksiku i tvojoj darežljivoj donaciji UNICEF-u - poručila je tada Salma prijateljici te objavila sliku iz zajedničkog filma Bandidas iz 2006.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.11.2017.

    lijepa je

  • jdn 05.11.2017.

    mala zena sa Velikim sisama, nekada su bile reprezentativne sigurno za razne rezisere i ostaleoko filma

Komentiraj...
Vidi sve komentare