To je to što me zanima!

Mel B promijenila boju kože: 'Koji ku** si toliko bijela?'

TREBA SUNČANJE Obožavatelji su kritizirali pjevačicu zbog njezine puti, a ona je odgovorila samo kako se treba osunčati
Vidi originalni članak

Čini li to samo meni ili se ona stvarno izbijelila? Zašto si odjednom tako bijela, pitali su fanovi pjevačicu Mel B (42) kada su ugledali njezine fotografije u badiću. Primijetili su da bivša članica benda Spice Girls nije tamnoputa kao inače i zaključili da je radila nekakve tretmane s kožom. 

 

 

- Da, ovo je moje začinjeno 'svetište'. Da, u bikiniju sam i imam 42 - pohvalila se pjevačica čiji otac potječe s otočne države Sveti Kristofor i Nevis koja se nalazi u Karipskom moru dok joj je majka Engleskinja. Iako je htjela da u središtu pozornosti bude njezino vitko i dobro oblikovano tijelo, većina obožavatelja je primijetila samo da je Mel B napravila veliku transformaciju boje kože. 

TETOVAŽA Mel B 'izrezala’ si je rebra zbog bivšeg supruga Stephena

- Kad te vidim toliko posvijetljenu sjetim se slučaja Michaela Jacksona. Koji kur** si toliko bijela? I dalje izgledaš dobro, ali čemu to - komentirali su. Dodali su da im se ne sviđa što je obojila svoju tamnosmeđu kosu i kako im nedostaje ona dobra stara Scary Spice koja je bila predivna s tamnom puti. Istaknuli su da je pjevačica izbijelila i tetovažu. Mel B se nije uzrujala i kratko je odgovorila.

 

 

- Da, trebam se osunčati - rekla je. Unatoč brojnim kritikama bilo je i onih kojima nije smetala njezina promjena, pa su napomenuli kako su zaljubljeni u njezino tijelo i htjeli bi takvo, iako je sada bijelo. Usto su joj savjetovali da se ne ide sunčati jer je i ovako jako seksi te da radi dobre vježbe u teretani. 

NAPOKON Ipak je pao dogovor: Belafonte mora uništiti sve kućne porniće

 

KRAJ TRAKAVICE Mel B i Stephen Belafonte napokon su bivši supružnici

Pjevačica se nedavno dogovorila na sudu s bivšim mužem, filmskim producentom Stephenom Belafonteom (42) da će mu platiti preko milijun kuna troškova za odvjetnika kojeg je angažirao u brakorazvodnoj parnici. Nekadašnji supružnici također će podijeliti zaradu iz zajedničkog biznisa koji su pokrenuli dok su bili u braku. Belafonte će moći viđati kćer Madison (6) naizmjenično vikendima te srijedom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • robert_slovenija 02.02.2018.

    Izbljedila od kokaina....

  • __Dona__ 02.02.2018.

    ova ide jednom tjedno na premazivanje sredstvom za izbjeljivanje.. pa svjetlija je od moje babe.. al dobr . Kak kod nas popularno biti nakaradno i neprirodno crn tak eto i kod njih posvjetljivati crnu kožu .. zašto nitko nije zadovoljan onakav kakav je ??? Jedno mi je raditi nekek male promjene..ali ovakve manipulacije s kožom koje na kraju mogu izazvati rak su mi neshvatljive.

  • El-Patron 01.02.2018.

    Potrgo bih je ko Đeki lanac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare